Langkau ke kandungan utama

Tips Cinta

Assalamualaikum.




Semoga senarai di bawah adalah apa yang anda cari.


Tips Cari Hadiah untuk Lelaki




Tips for First Time Blind Date

2011/09/tips menjadi pendengar setia, pancing masalah

2011/09/petua kebahagiaan rumah tangga



2011/09/tips menjadi pendengar setia pancing



2011/08/ada-lagi-orang-macam-ni-berdendam
2011/08/tips tackle perempuan kasar



2011/07/doa-pengikat-jodoh

2011/07/tips untuk bahagia 



2011/06/kalau-korang-nak-dating-pantun

2011/06/does-true-love-need-reason



2011/06/alahai-gadis-korang-bukan-pilihan-si dia


2011/06/8-petanda-dia-jodohmu-mungkinkah 

2011/05/tips menghadapi pasangan lebih muda


2011/05/aku mencari jodoh


2011/04/tips kos perkahwinan berhemat


2011/03/tanda-tanda orang lelaki merajuk


2011/03/tips 10 hadiah yang paling senang dan sesuai

2011/03/tips mendapat mengorat jom intai



2010/11/ 10 petanda dia milik kita


2011/02/ 4 tips memujuk lelaki yang merajuk


2011/03/ 9 tips sebab hubungan tidak mampu bertahan




Semoga tips-tips ini membantu anda =)



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca page ini. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)