Lukisan Kad Raya yang Kreatif dan Cantik | ! sha my heart

.

Isnin, 21 Julai 2014

Lukisan Kad Raya yang Kreatif dan Cantik

carian di Nuffnang

 Lukisan kad raya yang kreatif.
Sebenarnya, aku dah siap buat kad raya untuk diberikan kepada Pengarah bahagian aku dan lain-lain bahagian. Aku reka sendiri. Aku guna website sorang budak lelaki ni. Aku dah lupa. Tapi memang best la. Sebab boleh decorate sendiri. Aku guna perisian Publisher sahaja, al-maklumlah komputer kerajaan kan, mana la nak canggih sangat.

Sampul raya pun aku dah buat. Sampul raya kreatif. Pun aku ambil dari internet, letak URL blog dan print. Gunting, tampal. Siap. Sebenarnya, setiap tahun, aku buat sampul sendiri.

Entri aku pasal kad raya:
Kad Raya Kreatif
Kad raya cantik
Kad raya elektronik untuk blogger



Banyak juga carian di SEO yang singgah ke dalam blog aku. Kalau pasal boleh rujuk entri yang sedia ada.

Ini malas punya kerja. Sebenarnya tak biasa dan tak suka nak buat macam ini. Tapi kalau tak buat, traffik rendah. Nak tak nak, buatlah juga.

1 ulasan:

ros_reeza berkata...

best kalau bukak kat keyword nuffnang tu.. macam-macam yang dicari, kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...