Tak Sangka Ada yang Ternanti-nanti | ! sha my heart

.

Selasa, 17 Januari 2012

Tak Sangka Ada yang Ternanti-nanti



Assalamualaikum.

 Serius, aku tak sangka pula ada orang suka baca blog aku terutamanya untuk belajar sesuatu dan ternanti-nantikan sambungannya.

Korang boleh tengok kat tips blog, Korea, Bahasa Thai, Tutorial dan lain-lain. Kat situ, aku dah sediakan kelas terapi terbaik eh bukan kelas tapi apa yang korang nak tahu tentang tips blog, Korea, Bahasa Thai dan bermacamlah lagi yang aku sumbat pada menu tab atas blog ni. Silalah check sendiri.

Terima kasih, semoga blog aku bermanfaat kepada semua. Bajet je blog ni ada berita dan tips pelbagai. Haha~

Meh lihat sini blog yang paling menarik perhatian, ada blogger yang memang menanti-nantikan sambungan bahasa asing yang aku usahakan. Ingatkan tak de sape baca dan nak belajar, tu yang malas nak buat. Hehe~


Kesimpulannya, korang taburlah ilmu sebab ianya akan menjadi sesuatu yang amat berguna kepada orang lain. Tinggalkan ilmu yang kita ada dalam bentuk penulisan supaya ada orang boleh belajar. *Terbayang sawah padi emas ni. Huraian? Cuba bayangkan dan fikir. Hehe~

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

9 ulasan:

Firdaus® berkata...

hahahaha...bila baca post bawah2 ni tak mustahil ada orang ternanti2 post dari kamu..nice blog..just follow ur blog..do follow me back =)

peyansanstaro berkata...

Baru follow anda...
Ayoooo....

mana pergi ha?
Lama xup entri...
Kerja? ke smbong Phd ?
Hehehe =))

deardearyhaty.blogspot.com berkata...

bgune sgt3...nice blog..:)

L berkata...

hehe. bagusla.. suke kan.. thumbs up.. sgt berguna.=)

jom renung2 sekejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

sha my heart berkata...

firdaus: ada ke? haha~ hanya pembaca sahaja yang menentukan sama ada tulisan saya menarik atau tidak

sha my heart berkata...

peyan: jgn nak perasan baru follow kak sha. hehe~

ada je. eh tak, honey moon. haha~

sha my heart berkata...

dear: semoga bermanfaat =)

sha my heart berkata...

L: terima kasih =)

missina berkata...

tulahkan,,mcm couple gk,,bila berjauh2-an br rindu kan,,heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...