Terima Kasih, Aku Perlukan Seseorang | ! sha my heart

.

Ahad, 27 November 2011

Terima Kasih, Aku Perlukan Seseorang




 
Assalamualaikum.

Terima kasih kepada yang prihatin dengan nasibku -eh tetiba pula nak bersedih-sedih ni, namo, namo (tak mau, tak mau). Terima kasih kepada mereka yang berkongsi rasa. Sesungguhnya, baru aku mengerti bahawa manusia dan haiwan boleh berkongsi rasa sayang. Sebelum ini hanya mendengar cerita orang sahaja. Bila lalui sendiri baru mengerti.

Mungkin aku rasa keseorangan, tu yang menggila ikutkan perasaan. Dah lima tahun, aku akan sentiasa ada 'kawan' yang akan berkongsi suka duka. Syukur sebab aku berteman. Tetapi apabila ianya tiada, aku jadi semacam hilang arah.

Aku tahu, ALLAH mahu mengujiku. Aku tahu DIA mahu aku dekat kepada-NYA. Ya, aku akan semakin dekat dengan DIA.

Tapi aku perlukan seorang manusia juga yang mendengar kisah bengonk hidupku. Ada sesiapa sudi tak? Haha~ Aku ni bengonk juga sebenarnya.

Bilalah nak dapat itu, itu, nak dapat ini? Belum masa. Banyakkan berusaha dan bersabar. Emm, jawapan yang tipikal.


Salam Maal Hijrah dan buka buku baru. Apa azam korang? =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

sergeant keroro berkata...

pm jek inbox aku, lau aku tak tido lagi aku balas. haha

Original CikTeddy berkata...

u can count on me:)

Jerr berkata...

setiap yang bertemu pasti akan berpisah .

hye kak sha , bz dengan labtest programming .
takut esok labtest :( , haha

era kecik berkata...

jodoh tak kemana... :D

# sabarle,, adelah tu.. ^^

Raisya Haris berkata...

Adik kan ada. Hewhew ^^' Salam maal hijrah akak sha~

sha my heart berkata...

Azri: Kalau aku pm pun, ko bukan nak layan aku pun. Kahkah.

sha my heart berkata...

cik teddy: tak kenal awak lagi. jom berkenalan

sha my heart berkata...

jer: apa plak bertemu berpisah ni? Salah konsep di sini. Haha~

em, good luck utk adik akak =)

sha my heart berkata...

era: ye ya =)

sha my heart berkata...

raisya: adik terlalu muda utk semua ini. btw, tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...