Aku Rindu Nak Buat Entri Gila-gila | ! sha my heart

.

Khamis, 17 November 2011

Aku Rindu Nak Buat Entri Gila-gila




Assalamualaikum.
Tajuk? Em, memang aku rindu nak buat entri gila-gila. Sejak bertungkus lumus menggembalikan blog, sampaikan tak tidur kot, mood aku untuk berblogging semakin naik.

Tapi idea pula tak ada. Haha~

Aku teringin nak berblogging macam dulu, buat entri gila-gila.


Contoh entri gila-gila aku:

1. surat layang untuk encik yang tak bernama

2. Resipi mee kari special dariku


Nantikan kemunculan entri gila-gila, duk nampak samar-samar je ni. Hihi~

Oh ya, kawan-kawanku, sila tinggalkan link blog korang, nak masukkan dalam bloglist. Bloglist yang dulu, hilang.


Terima kasih kerana menyokongku selama ini =)

P/s: korang suka tak entri macam tu?
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

13 ulasan:

sergeant keroro berkata...

aku baca jek semua, haha XD

p/s : platunkhaz.blogspot.com

vvvip punya bloglist tau, muahaha :P

Khairil berkata...

akan baca apa sahaja yang sha tulis...

sis92 berkata...

hehe sis baca n layan semua..asal tak b cyg bb ketat2..muah2 aww
:D

Pendamba Mawar berkata...

alhamdulillah.. teruskan2

AcidFlynN Wraith berkata...

tulis-baca-komen= gelak

Liyana Ramli berkata...

tulislah! bbt bole gelak2 :)

sha my heart berkata...

Azri: terima kasih kerana sudi membaca =)

Ok, dah letak dalam list. tapi vvip list tak ada la, blog aku utk semua golongan :P

sha my heart berkata...

pak cik khairil: ni yang membuat sayang lebih kat pak cik =)

sha my heart berkata...

sis92: itu menggediks namanya. kahkah.

sha my heart berkata...

PM: insya-ALLAH, kalau rajin. kahkah

sha my heart berkata...

acid: happy kan? tapi nak buat tu sakit sikit la nak perah otak. hehe~ tapi tak pe, ada je idea nanti =)

sha my heart berkata...

Liyana: otay~ gedik tak, gedik tak? haha~

afiqazizan berkata...

Saya baca je..tak kisah pun..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...