Langkau ke kandungan utama

Berkenalan Dengan Awek-Awek Cantik Blogger (Kumpulan 6-KB)

Assalamualaikum...

Hari ini seperti yang dijanjikan maka dikotakan.

Aku terpilih untuk berada dalam kumpulan no 6 yang mana mempunyai 11 buah blog untuk diterjah. Maka masing-masing telah terjah menerjah dan membuat review untuk pembaca lain terjah pula.


Kumpulan 6


http://nuruhuda329.blogspot.com

http://fairycadbury.blogspot.com

http://rahsiacikmylia.blogspot.com

http://ezzatyharith.blogspot.com

http://irdynainsyirah.blogspot.com

http://xoxobumblebee.blogspot.com

http://dayahiedaya.blogspot.com

http://sha-myheart.blogspot.com

http://firdanilovestory.blogspot.com

http://shwetieymeyhmaeshweyt.blogspot.com

http://akakdisebalikpintu.blogspot.com



Aku nak review sikit mereka yang berada kat dalam list tu. Jom terjah blog dan follow diorang pula.



http://nuruhuda329.blogspot.com/
http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/08/10-blogger-terhebat-di-alam.html

Budak satu universiti. Wah, banyak betul ambik gambar kat dalam UUM ye. Buat kenangan ek.
Awak lepak fb group blogger mana? Kita suka lepak Sintokkian's.  Tanya je bebudak kat situ, mesti akan ada yang kenal =)



http://rahsiacikmylia.blogspot.com

http://rahsiacikmylia.blogspot.com/2011/08/kotak-bulatcik-mel-kumpulan-6.html

Orangnya cantik yang tak dapat disangkal lagi. Blog yang cantik. Suka-suka.




http://fairycadbury.blogspot.com/ 

http://fairycadbury.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kumpulan-6.html

Orangnya cantik. Cantik juga background. Suka, ada bentuk bunga dan love.




http://ezzatyharith.blogspot.com

http://ezzatyharith.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-bermula.html

Cantik jugak ni.. Suka dengan entri blog dia. Siap buat doodle lagi ya. Nice!


http://irdynainsyirah.blogspot.com/
http://irdynainsyirah.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kumpulan-6.html


Cantik blog dan tuan blog pun tak kalah cantiknya.




http://dayahiedaya.blogspot.com/


http://dayahiedaya.blogspot.com/2011/08/promosi-kumpulan-6.html


Budak UIA.
Blog yang cantik. Yang paling penting, orangnya cantik. Hehe~






http://firdanilovestory.blogspot.com/

http://firdanilovestory.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-bermula-kumpulan-6.html


Cantik blog ni. Suka-suka.
Blog untuk tempah doodle. Sape berminat, pergi lah tempah.

Firdani, Sha tak kenal Kecik dan Chui.
Sha kenal Adamisx tapi dia tak kenal Sha. Hehe~
Sha saling kenal Nizam Ijam, Anif Abdullah, Jerza, Birumuda91. Diorang ni pun mula naik dalam bidang blog
tau.



http://sha-myheart.blogspot.com/
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/08/berkenalan-dengan-awek-awek-cantik.html

Ini blog budak baru buat blog semalam. Hihi~
Masih banyak lagi belajar dalam bidang blogging ni. Minta tunjuk ajar semua ya..



http://shwetieymeyhmaeshweyt.blogspot.com/

(belum up entri)

Gadis cantik berusia 17 tahun. Sweet 17th gitu.
Suka blog dia, kelakar. Simple.



http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/

Blog yang matang. Suka. Dapat belajar banyak ilmu baru.

Akak, akak kata blog kite berat, kan? Tapi kawan-kawan kite kata blog kite tak berat. Mana satu nak percaya ni? Ke akak dah tersilap tengok blog orang lain? Kite sedih bila dapat tau akak kata blog kite berat.  Blog kite kalau berat pun, isi masih boleh baca cuma tunggu load side bar jer. =)


Cantik-cantik diorang ni. Jom-jom kita terjah meramaikan kenalan =)


Harap-harap entri ini akan menaikkan sedikit trafik korang sementelah (lama tak guna ayat ni) bertukar-tukar trafik =)



Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)