Setiap ketulan daging yang dipotong mempunyai saiz dan bentuk hampir sama. Kisah Mustafa si Pemotong Daging DI dalam bilik yang bersuhu di bawah aras beku, tangan kanannya cekap memegang sebilah pisau sambil memotong ketulan daging. Setiap kepingan daging yang dipotong mempunyai saiz dan bentuk yang hampir sama. Hampir setiap hari, pisau dan pengasah menjadi teman setia Mustaffa Othman, 61, sepanjang menjadi pemotong daging sejak tiga dekad lalu. Dek minatnya yang mendalam terhadap daging telah membawa lelaki ini merantau ke kota London, England. Di London, dia mendalami ilmu berkaitan pengurusan daging, sekali gus bergelar sebagai Master Butcher (pakar daging). Menurut pemilik Restoran Me’nate Steak Hub, kesusahan keluarganya pada masa lalu terutamanya tidak mampu membeli daging kecuali mengharap ihsan orang dan sumbangan pada hari raya korban menyebabkan dia begitu meminati daging. “Saya suka daging dan sanggup merantau ke Eropah bagi menambah penge