Langkau ke kandungan utama

Tahniah. Ini Blog Terbaik dari Ladang!





Assalamualaikum.

Apa khabar? Terima kasih kerana sudi singgah blog aku ni. Mungkin jugak korang tersesat ke sini. Tak apa lah. Yang penting korang boleh baca dan aku harap korang singgahlah lagi. Tu pun kena tengok juga la kontent blog aku okay atau tak yang korang nak singgah pun kan.. Eh, korang faham tak apa yang aku merepek ni. Hahaha~

Sebenarnya, aku nak cakap yang kat blog aku ni ada entri-entri yang menarik. Korang boleh pilih dan baca kategori mana yang korang suka.

Tips blog

Ping Group

Percintaan

Pesanan terbaik

dan banyak lagi la.. Korang godek-godeklah sendiri ye.


Justeru, sokonglah blog tempatan. Eh, dah macam suruh sokonglah barangan buatan  Malaysia. Ehehe~

5 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)