Langkau ke kandungan utama

Ping Group


Assalamualaikum.

Aku rasa ramai dah tahu akan kepentingan kita ping entri di group blogger. Di sini, ada beberapa link yang aku dapat. Korang boleh ping di group, k.

1. KELAB BLOGGER - members (14163)
2. Sahabat Blogger - members (13961)
3. Saya Blogger Timur - members (117)
4.  ❤blog kawaii and terkemas❤ - members (493)

5. Geng Blog Pink - members (289)
6. Girls Blogger - members (348)
7. 1Blogger - members (485)
8. Blogger-blogger - members (186)
10. BLOGGER MALAYA. Aummm !!! - members (1888)
11. Blogger maniac - members (1087)
12. Blogger Members - members (486)
13. Blogger Ping - members (3898)
14. Bloggers CyberGroup - members(685)
15. Blogger terhebad ~! - members (2715)
16. Blogging itu Seni - members (980)
17. Blogwalking Widget - members (1240)
18. Budak Budak Bloggers - members (1253)
19. CUTE and TOP blogger - members (2160)
20. Cute Blogger - members (157)
21. Dapur Tanpa Sempadan - Mat Gebu - members (3828)
22. Diari Sahabat Blogger - members (7,513) * up date 8 Mac 2012
23. Dunia Blogger - members (674)
26. Gedungkita.com - members (1524)
27. Geng Bala Tentera Typo - members (156)
28. Geng Blogger Bersatu - members (980)
29. Geng Blogger Malaysia - members (2850)
30. Gerila Penulisan Kreatif - members (591)
* up date Nov 2011*

31. Malaysia Blogger Unite - members (1774) -founder Ezad Amir- kawan
32. Kami Bloggers Johor - members (150)
33. Ex-tream Blogger - members (4,825)- founder Lisa Faizureen- top blogger
34. CGC Pin Blog Update - members (164)
35. Sahabat Blogger Kedah - members (220)
36. Kami Si Blogger (Official) - members (9, 513) - Founder Wan Mejuez -kawan
37. Kelab Terjah Blog- members (152) - Founder Nizam Ijam- kawan
38. Crew Blogger Gempax - members (964)- Founder Izahar Sabtu (Acik)- kawan
39. Blogger Sana Sini - members (796)
40. Geng-geng Blogger -members (405)
41. Kami & Blog
42. Wacana
43. Kongsi
44. Ping Ping Ping
45. Miss Nadea Community
* up date 8 Mac 2012*

Untuk Blogshop

1. IKlan SanTai - members (2354)
2. IKLAN FREE fesbuk - members (5934)
3. "GROUP ANDA" - members (19820)
4. Blogging Group - members (1330)
5. KEDAI JOMGELAK SDN. BHD - members (137344)

Ping Di Fan Page
(dalam ni ada yang aku perasan dah tak berfungsi)

9. Blogger's Malaysia ™
10. Coretan Si Gades Penchinta Cornetto 
11. Blog
12. Blogger Malaysia
13. Blogger Tegar Malaysia
15. Malaysia Blogger United
16. Pengasas Fblog - sudah berubah linknya
17. Fan Page Blogger Malaysia
18. Komuniti Blogger Malaysia
19. Malaysia Blogger
20. Club Blogger Malaysia
21. Blogger Bola Sepak Malaysia
22. Blogger United | Malaysia + Indonesia + Brunei + Singapore
23. Blogger
 
Ni up date pada tahun 2011, nanti aku up date members untuk tahun ini pula ya.

Nanti aku up date aku punya group list pula ya. Banyak lagi ni tapi dah dekat nak siap.

40 +5 + 23= 68

Apa group yang korang tahu boleh ping blog? Kongsikan dengan aku pula ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)