Alhamdulillah Rezeki Nuffnang, Dah Bagi Duit | ! sha my heart

.

Jumaat, 2 November 2012

Alhamdulillah Rezeki Nuffnang, Dah Bagi Duit

Assalamualaikum.

Apa khabar wahai pembaca setia blogku? Erk, bajet je ada pembaca setia dan peminat misteri. Hehe~

Apa nak buat, bukan lama tak nak up date. No no no.. Sebabnya lapppy bermasalaha. Nak format, ongkosnya pula kurang mencukupi. Al maklumlah kerja biasa-biasa saja. Tapi bersyukurlah, lepaslah untuk diri sendiri dan adik-adik sikit-sikit.

Alhamdulillah, walaupun jarang-jarang up date tetapi Buffered Earning duk menari-nari dalam blog kesayanganku ini. Syukur, rezeki ALLAH yang bagi.

Rahsia? Nak rahsia pasal nak dapat BE Nuffnang? Oh, senang je. Korang kena banyak menulis entri. Entri aku sikit jer, semuanya dalam seribu lebih je. Apa yang aku nak tekankan di sini, tulislah entri yang memberi manfaat kepada orang lain dan benda itu orang cari.

Susah nak tulis sesuatu yang orang suka? Belajarlah menulis entri. Tulis banyak-banyak. Oh ya, jangan lupa untuk berjalan-jalan ke blog orang lain jugak. Dari situ, korang akan dapat belajar sedikit sebanyak. Belajar k.

Kalau nak belajar dari aku pun boleh, tips blogging. Banyak tips blogging dalam tu. Kalau nak pasal tutorial blog yang aku dah guna pakai dalam merekaletak (design)blog ini, korang boleh klik sini tutorial blog

Kalau nak tips pasal Nuffnang, tengok sini, k. Tips Nuffnang. Ok?

Dah lama tak menulis entri, rasa janggal pula.

Apa-apa pun, good luck untuk korang berkawan baik dengan Nuffnang ye.

Selamat berblog.

47 ulasan:

Arjuna Silvera berkata...

tahniahhhh

sha my heart berkata...

arjuna: Terima kasih. Awak pun boleh dapat juga.

Peyan Sanstaro berkata...

Huntung la :)

sha my heart berkata...

peyan a ah. Untung. Berbaloi baloi

Ana Farhana berkata...

tahniahhhhh

khairunnisa.1989 berkata...

tq for sharing, lepas ni i kena rjin buat entri byk2 la lepas ni haha btw congrats!

sha my heart berkata...

terima kasih Ana!

Bro Framestone berkata...

Bro tak masyuk sangat dengan Nuffnang :(

Ada tak cara nak masyukan x?

sha my heart berkata...

ye ke bro? Tp xpe, bro banyak sumber pendapatan yang lain.
Banyak caranya bro

sha my heart berkata...

tq.
Silalah menaip entri ye.
Good luck

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Tahniah..^^

Bro Zulkbo berkata...

salam..
samalah saya macam Bro Framestone
tak ada rezeki lagi dengan Nuffanang ni..kena yang dah pasang iklan lain..ta de dah dapat BE :(

wisata bakti alam berkata...


Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

sha my heart berkata...

terima kasih dear

sha my heart berkata...

bro zulkbo dan bro framestone? Dua dua blogger otai.
er, blogger otai tak perlukan nuffnang kerana banyak sumber pendapatan lain yg dijana. Beribu ribu.
Bagilah peluang pada junior nak timba pendapatan dgn nuff. Boleh kan.

sha my heart berkata...

tq

Nizam Ijam berkata...

nanti leh la belanja :)

saya dah update :) jom check

sha my heart berkata...

boleh shopping! Hehe

Anastasyea Aida berkata...

Tahniah ... :)

www.anastasyea.com

sha my heart berkata...

terima kasih.
U lg bnyak dpt, dear.

Ash Give berkata...

waaah syukur.. duit aku tak masuk masuk.. sejak aku berblogging cuma 88 ringgit je hahahahahaha horeyyyy!!!..

sha my heart berkata...

blog ko traffik tinggi. 700 sehari kalau tak ada buat apa apa.
Cuma ko je yang tak tau jalan nak dapat duit dari blog.

Sarah Mohd Saleh berkata...

syukur..tahniahhhh ;D

sha my heart berkata...

syukur.
terima kasih sarah!

Inspektor Azim berkata...

wah bestnye dpt duit nuff ni hehehe


tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)

Tak Mungkin Benar

sha my heart berkata...

best. Penat lelah buat blog rasa trbalas.

prog muten berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

sha my heart berkata...

Terima kasih.
Tapi saya tidak memerlukannya kerana belum pernah kahwin.

Bui Junaidi berkata...

SALAM SHA..LAMA KITA X JENGUK BLOG MASING2 KAN..HEHE

BGS TIPS2 SHA NI..DAN SYUKUR JUGAK NUFFNANG SLL BG BE PADA KAK BUI,WPUN JARANG UPDATE..

sha my heart berkata...

wassalam.
Masing2 sibuk kak..
Syukur kak. Rezeki blog

Dulu Lain Sekarang Lain berkata...

bestnya.. tak pernah kawe dpt duit dari Nuffnang ni... tahniah

sha my heart berkata...

tq.
usaha lg..

cinta siswi berkata...

lame sgt siswi xmenjenguk sis yg comel ini.. sis sihat???

sha my heart berkata...

a ah kan siswi.
Alhamdu lillah sihat

NUR AYNIE berkata...

best nye ada incomeeee...:D

Princess Nusy berkata...

bestnye..rasa nak buat..tapi malas..haha.. ^^

azzifarunnurafizza berkata...

wahh.. tahniah.. best la kan? heheh..

mohamad rivai berkata...

sayang blog indonesia nggak bisa daftar nufnang yak??

lama nggak komen disini.
masih inget saya kah?

sha my heart berkata...

bestnya jd blogger. Hehe

sha my heart berkata...

tak payah la buat. Kurang sikit persaingan. Hahaha

sha my heart berkata...

terima kasih.
Best kalau dapat pegang duit hasil titik peluh sendiri

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

semoga terus success ;)

sha my heart berkata...

tq teman blogger

Sis ieja berkata...

serius dah lama tak cek nuffnang, sebab last cek sedih kemain tengok. haha. happy 2013! :)

cara beli ace maxs berkata...

ikut nyimak gan

sha my heart berkata...

rileks r. Setiap orang ada rezeki msg2.

sha my heart berkata...

x pe. Xsemak pun. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...