Terima Kasih, 2000 Follower | ! sha my heart

.

Khamis, 15 Disember 2011

Terima Kasih, 2000 Follower



Assalamualaikum.

Penantian dan count hari-hari akhirnya tercapai hari ini. My blog's follower now 2K! That awesome wei. Haha~
Aku malas nak ambik tau, blog orang lain yang lagi banyak follower. Aku susah kot nak dapat follower lantaran (sila klik sini untuk tau sebabnya).

Dari hanya kurang 10 follower pada Januari 2011, kini dah cecah 2 ribu. Tetiba, nak terharu pula. Hehe~ Kalau kita tak tunggu tak la terasa sangat kan. Tapi dah tunggu ni, terasa la gembira sikit. =)

Actually, aku bukannya jenis suka follow blog orang. Boleh tengok sini, kenapa aku tak suka nak follow blog orang lain. Bukan tak suka tapi  ada sebabnya yang menghalang aku dari follow orang lain, sedih..

Terima kasih kepada semua yang sudi follow blog aku, harapnya sudi pula untuk berinteraksi dengan aku dengan tinggalkan komen.

Kali ini sempena dengan tepat 2000 pengikut blog ini, maka aku dengan senang hati nak review sikit follower yang ke-2000 tu.

I am Blue Wendy tak boleh nak ambik header dia, auto lock.  Seorang pelajar. Ternyata Wendy amat sukakan warna biru dengan mata biru dan background blue rose. Cantik. Beliau juga pernah masuk pertandingan Hijab, Hijabi Fashion Week (HFW), ada tips-tips yang menarik dan paling penting kawan-kawan blogger beliau antara mereka yang terkenal. Terjah blog beliau, k.

Pendek je, sebab review pasal blog bukan pasal apa yang perlu dan tak perlu untuk blog. Hehe~

Terima kasih kerana menyokong blog aku. Dua ribu follow bukan bermakna aku hebat. Ini merupakan cabaran dan ujian untuk aku mengup date dengan cerita yang menarik dan bertahan dengan karenah bloggers! Bersemangat! =)
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

28 ulasan:

Shafiq Hashim berkata...

Wahh Ramainya Pengikut..Tahniahhh..

Azzah berkata...

tahniah..tahniah..azzah pun jarang sekali follow blog orang,sebab2 yang sama jugak..

Pendamba Mawar berkata...

hoho.. slamat2.. tahniah2.da 2k..:)

anis berkata...

tahniah

sergeant keroro berkata...

tahniah.

AciDFlynNWraitH berkata...

wahhh best tu ada byk dah org ikut hehehe

sha my heart berkata...

Shafiq: TQ.. tak ramai mana la.. biasa2 je.

Kalau orang yg amalkan follow mollow, mesti lagi ramai, kan..

sha my heart berkata...

Azzah: sama la kita =)
tak pe, tak follow orang pun. yg pneting blog kita menarik, ramai yg akan follow sendiri =)

sha my heart berkata...

PM: awak akan menyusul dengan cepatnya. =)

terima kasih =)

Rtp Farra Arisha berkata...

hehe, congratulations. so, teruskan blogging :)

sha my heart berkata...

Anis: terima kasih, dear =)

sha my heart berkata...

Azri: sama2 wei..
cepat, ko potong follower aku. =)

Liyana Ramli berkata...

waa hebat!

sha my heart berkata...

Acid: yah, yah, best jugak la.. tapi dah lama kot berusaha. penat juga la. hihi~

sha my heart berkata...

farra: tq dear.

yup, keep blogging with nice entry =)

niamarlissa berkata...

tahniah :)
dah 2k .. susah nk dpt :)

CekbOlat-bOlat berkata...

tahniaahh.. cekbolat newbie lagi ^^
hekhek.. -->>
follower ke 2006

eiyzniey berkata...

Cogrte3..
2ooo tuu..
Ble la nini nak smpai 2ooo..
2oo pun belum.hehe

missina berkata...

tahniah sha,,kejap je ek naik,,sypun start Januari gk,,tp tk la bnyk mcm sha,,,mesti best kan,,;)

khairul akmal bin azman berkata...

alhamdulilah!

entry pun kene tip top cam follower 2k aw..
hehe

hyz berkata...

perghhh hebak mu...

sha my heart berkata...

Liyana: biasa je.. XD

sha my heart berkata...

nia: mmg susah sebab tak amalkan follow blog 100 buah sehari. kahkah~

sha my heart berkata...

cek bolat: kite newbie juga.. =)

tq dear =)

sha my heart berkata...

eizniey: tq.
sabar2.. hihi~

amna berkata...

alhamdulillah syukur :)

Original CikTeddy berkata...

wah..moga terus maju jaya!

jom la jenguk cik^^

Syukri Mohtar berkata...

untunglah kan sha.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...