Korang Keliru ke? | ! sha my heart

.

Khamis, 17 November 2011

Korang Keliru ke?

Assalamualaikum.

Ramai yang keliru kan dengan entri sebelum ni.

Kalau korang memang pengunjung setia, pasti korang akan perasan aku mengalami masalah setting blog selama dua hari. Ini buktinya.

Untuk entri sebelum ni, aku minta maaf kerana membuatkan korang salah faham. Kebenarannya, seperti yang aku tulis dalam entri sebelum ni. Serius, aku sedih bila dua hari menginjak ke hari ke-tiga, blog aku belum settle difixkan.

Itu lah perasaan aku seperti yang tergambar dalam entri sebelum ni.

Kenapa aku tak delete saja entri itu? Apa yang aku tahu, adalah tidak elok untuk SEO kalau kita padam entri yang telah diterbitkan. Registry become error. Aku tak pandai nak hurai bab ni, tapi aku tahu.

Jadi, jangan publish entri entah apa-apa yang akan memalukan korang dan kalau perlu, edit bagi ianya elok balik.

Aku minta maaf kalau membuatkan korang salah faham. Maafkan aku.

Pengajarannya: Kuasailah ilmu dan baca bagi faham =)



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

Aiman berkata...

hoooo... time baca entri dpt email tu pun, nmpk mcm oke ja blog..

tak perasan pon =.=''

masih lagi kes feed tu eh.. ?

hehe..

Ana Farhana berkata...

tak perasan,sbb tak dpt nk bw.. blog kne removed aritu :(

sha my heart berkata...

aiman: ok lah sangat!
aiman tak tengok template kot. Sha tengok semua.. nak easy on eye jugak

sha my heart berkata...

Ana: ?? hari-hari masuk blog ni, kata kena remove? bilakah? *blur

AcidFlynN Wraith berkata...

dah ok sebab tak perlu sroll melintang kot. rasanya sebab section menarik yang terkeluar tu kan. tu pasal jadi skrol ke tepi.

Bui Junaidi berkata...

sha..kak bui dh try masukkan link sha tp still tak boleh..cuba sha tengok dekat sini

http://bloglistiniblogbui.blogspot.com/

masih lagi keluar Q Who..?

pelik betullah Sha..

Pendamba Mawar berkata...

wat slow2 nnti ok

sergeant keroro berkata...

yang ni dah ok aku tengok, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...