Aku Minat Ko, Ko Minat Aku jugak? | ! sha my heart

.

Rabu, 9 November 2011

Aku Minat Ko, Ko Minat Aku jugak?



Assalamualaikum.

Aku minat ko, ko minat aku tak? Tajuk gempak tak? Haha~ Apa jadahnya dia nak minat aku? Kenal pun tak.. (Ops, kasar sikit).

Sebenarnya ini entri hiburan, nak cerita pasal personality TV yang aku minat.
Aaah, Baki!!! (Screaming). Now, I admire him. Hehe~ I am sure, so many girls also get admire him too. =) Fan dia dah 15.5 K kot. Banyak tu.

Why I admire him?

1. He is awesome and adorable.
Is he handsome? Zip. Not my taste. Ha-ha~ so choosy! But he is awesome and adorable. He so cute too.

2. He is funny and happy go lucky.
Have so much idea to get humor. This recalls me to my awesome ‘someone’. I miss him. We were loss contact already. But, I can’t forget his funny =)

3. He fluent in English, Mandarin and Malay.
I envy him. English –pass. Mandarin-just little bit. Malay-pass. May I change place Mandarin with Thai? Haha~

4. I am sure he is smart person.
He can read faster and in the correct way. I means in SMS-language. For example, “Awk= awek”.
He can change the intonation immediately. Oh, I admire his ability. =)


Tak ramai personality TV yang aku admire.

First suka, Wan Kamarudin Wan Ibrahim –suka tengok dia baca berita dan hos Edisi Siasat. Popular giler kot rancangan tu siap ada orang (pihak lain) buat merchandise, baju, sticker guna 'jenama'Edisi Siasat.

Then, aku suka pada Marion. Dia ni cantik, pandai. 8TV rasanya dia hostkan. Terlupa sudah, dah lama la. Last-last tau dia bercinta dengan anak sulung arwah pelopor Naza Automobil. Wah, best la. SM Nasi tu kaya dan smart. Then diorang kahwin. Sekarang ni tengah preggy. So, sweet.

Sekarang ni, minat Baki.

Tak ramai pun kan? =) Artis ni bukannya golongan yang baik pun. Sebab tu aku tak minat sangat dengan artis kecuali la personality TV. Tau, diorang pun tak sebaik mana, tapi biasa la manusia mana ada yang sempurna, kan? =)

P/s: Encik Baki, kalau baca sini, jangan rimas k. I just ur fan, not more than that. "Rileks r, wei!" I am sure, u will smile when hear this sentence =)

Korang minat sape?


Entri yang berkaitan pasal Baki:

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!







Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

aimie amalina berkata...

hehehe
mmg sungguh die minat si BAKI ni ye =p

MuniRAH Kadir berkata...

baki comel!!tp,lee min ho sy lagi comel dan hensem..hehehe


http://munirahkadir.blogspot.com/2011/11/top-5-jejaka-korea-yang-kacak.html

sis92 berkata...

dia mmg sngat fasih mandarin, jeles huhu

sha my heart berkata...

Aimie: memang minat sangat dah ni. hehe~ tapi just fan la. tak nak lebih2.
faham bagaimana rimas bila diminati. kehkeh~

sha my heart berkata...

Muni: itu artis luar negara. ini local punya..

sha my heart berkata...

sis: ya..

bLaCk pEarL berkata...

mnarik gilaa entry nie!! suka2!! sy pon mnat gak ngan encik baki nie. dh laa pndai ckp mndarin. adus..

owhh..marion is pregnant now?? wao!! very sweet n cute.husband dya pon nsem sngguh..auwww...hahaa..

sha my heart berkata...

Black: sama la kite..

Ya, marion is pregnent mum, now

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...