Langkau ke kandungan utama

Aku Minat Ko, Ko Minat Aku jugak?



Assalamualaikum.

Aku minat ko, ko minat aku tak? Tajuk gempak tak? Haha~ Apa jadahnya dia nak minat aku? Kenal pun tak.. (Ops, kasar sikit).

Sebenarnya ini entri hiburan, nak cerita pasal personality TV yang aku minat.
Aaah, Baki!!! (Screaming). Now, I admire him. Hehe~ I am sure, so many girls also get admire him too. =) Fan dia dah 15.5 K kot. Banyak tu.

Why I admire him?

1. He is awesome and adorable.
Is he handsome? Zip. Not my taste. Ha-ha~ so choosy! But he is awesome and adorable. He so cute too.

2. He is funny and happy go lucky.
Have so much idea to get humor. This recalls me to my awesome ‘someone’. I miss him. We were loss contact already. But, I can’t forget his funny =)

3. He fluent in English, Mandarin and Malay.
I envy him. English –pass. Mandarin-just little bit. Malay-pass. May I change place Mandarin with Thai? Haha~

4. I am sure he is smart person.
He can read faster and in the correct way. I means in SMS-language. For example, “Awk= awek”.
He can change the intonation immediately. Oh, I admire his ability. =)


Tak ramai personality TV yang aku admire.

First suka, Wan Kamarudin Wan Ibrahim –suka tengok dia baca berita dan hos Edisi Siasat. Popular giler kot rancangan tu siap ada orang (pihak lain) buat merchandise, baju, sticker guna 'jenama'Edisi Siasat.

Then, aku suka pada Marion. Dia ni cantik, pandai. 8TV rasanya dia hostkan. Terlupa sudah, dah lama la. Last-last tau dia bercinta dengan anak sulung arwah pelopor Naza Automobil. Wah, best la. SM Nasi tu kaya dan smart. Then diorang kahwin. Sekarang ni tengah preggy. So, sweet.

Sekarang ni, minat Baki.

Tak ramai pun kan? =) Artis ni bukannya golongan yang baik pun. Sebab tu aku tak minat sangat dengan artis kecuali la personality TV. Tau, diorang pun tak sebaik mana, tapi biasa la manusia mana ada yang sempurna, kan? =)

P/s: Encik Baki, kalau baca sini, jangan rimas k. I just ur fan, not more than that. "Rileks r, wei!" I am sure, u will smile when hear this sentence =)

Korang minat sape?


Entri yang berkaitan pasal Baki:

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!







Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)