Lelaki Penuh Dengan Ego? | ! sha my heart

.

Jumaat, 21 Oktober 2011

Lelaki Penuh Dengan Ego?

Assalamualaikum.

Semalam, ah bagaimana untuk aku huraikan dan leraikan perkataan yang tersekat di kerongkongku ini? Lelaki penuh dengan ego.

Aku cuba uraikan.

Mula-mula, aku rasa mahu sahaja hamburkan api amarah ini tapi aku berfikir balik, untuk apa kalau ditambah minyak pada api? Buat tambah bara saja.

Akhirnya, aku akui bahawa aku kena deal dan tolerate dengan kaum yang bernama lelaki yang memiliki ego.

Siapa? Lelaki mana?

Sesiapa sahaja yang bergelar lelaki. Aku kena jaga ego mereka dan tak boleh cakap banyak. Diam-diam sudah.

Kesimpulan

Aku kena banyak bersabar dan mulut tu jangan nak hembus ikut suka sahaja, kena ingat mereka mempunyai ego.

Betul tak wahai lelaki?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

23 ulasan:

Noh Kodiang berkata...

Kena bijak menyusun ayat...lelaki tak brapa suka pompuan yang terlalu terburu-buru berkata-kata..

chiqubie berkata...

ego depan kawan2 jaa..klu depan kite sorang msti tunduk! haha

Noh Kodiang berkata...

memang tak reti la bhasa siam...kawan siam tak ramai...

ieLa yaaCoB berkata...

betul2..lki mmg ego..ego diorg stinggi gnung everest..huhu

aimie amalina berkata...

sememangnye kena byk besabo la kan
dengn laki cm ni
aihhhh

Rosalia berkata...

sabar jela yg mampu di buatnya:(

sha my heart berkata...

Noh: ok la, cakap kena berhati2 dan susun ayat. tak boleh pakai hembus saja. Haha~

sha my heart berkata...

chi: kalau macam tu, ok la.. tapi jenis yg depan kite ego, depan kawan2 ok ja.

sha my heart berkata...

Noh: oic. i know ur reason =)

vira berkata...

hii salam kenal iya dari vira .. :)
jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....
SALAM BLOGER INDONESIA..:)

vira berkata...

hii salam kenal iya dari vira .. :)
jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....
SALAM BLOGER INDONESIA..:)

ain dzaya berkata...

lelaki ta pernah mmg selalu ego...
tapi ain kagum bila ada lelaki yg tolak ego bila dgn org yg dia syg..sbb di situ nmpak keiklasan cinta dia....

1st time dtang sini =)

sha my heart berkata...

ila: uii, tingginya dear

sha my heart berkata...

aimie: tau tak pe..

sha my heart berkata...

testing

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/10/muammar-gaddafi-meninggal-dunia-akibat.html < Gaddafi Meninggal Dunia akibat Kecederaan Parah

sha my heart berkata...

“http://sha-myheart.blogspot.com/2011/10/muammar-gaddafi-meninggal-dunia-akibat.html” < “Gaddafi Meninggal Dunia akibat Kecederaan Parah”

sha my heart berkata...

“Gaddafi Meninggal Dunia akibat Kecederaan Parah”

sha my heart berkata...

ha, jadi pun.. =)

banyak kali test baru jadi. haha~

sha my heart berkata...

rosa: banyak lagi kot selain bersabar =)

sha my heart berkata...

vira: iya dong..

sha my heart berkata...

ain: =)
senyum tak perlu kata apa2

UniMeOw berkata...

stuju!!
KEBANYAKAN laki mmg ego!
99.9999%
:D

sha my heart berkata...

uni: :)

senyum, tak perlu kata apa2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...