Langkau ke kandungan utama

Aku Nak Pakai Domain - Apa yang Terbaik?


Assalamualaikum.

Entri blog.

Alhamdu lillah. Aku dapat blog ini kembali.  Yeah yeah!

Tadi cuak juga la sebab dapat mesej 'your blog has been remove'. Bila buka blog aku dapat lagi mesej tu. Gile kau, aku tak bersedia lagi la! Haha~

Teruk juga la aku cari solutionnya. Membaca dan selidik dengan sheet yang banyak. Baca satu persatu. Nasib baik internet tak buat hal malam ni. Terima kasih celcom, sayang awak ketat-ketat.

Nasib baik la dapat balik blog ni, kalau tak  korang tak akan dapat jumpa aku balik. Aku dah siap copy link korang kat bloglist tu. Takut cari tak jumpa nanti, satu hal nak google balik. Hihi~


Berbalik kepada tajuk, aku memang ada cadangan nak tukar atau mempunyai domain sendiri.
Kawan-kawan, tolong bagi cadangan macam mana nak pilih domain dan hosting. Tak faham la, blur gile.

Apa hosting yang baik dan pengurusannya pun baik. Tapi tak nak la mahal sangat. Biasa-biasa sudah la.


Any suggestion? Suggest la apa-apa pun. Aku akan pertimbangkan.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
8 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)