Langkau ke kandungan utama

Saya Sayang Awak, Ketat-Ketat



Assalamualaikum...

Entri peribadi dan jiwang.


Julai 2009, tarikh perkenalan kita.

Sekarang sudah 2011. Sudah dua tahun lebih kita menjalinkan hubungan.

Selama itu, pernah juga kita bertengkar. Adat la perhubungan. Mesti pernah dilanda ombak.

Tapi paling aku suka apabila kau memberikan aku bonus dua bulan, berturut-turut. Nak pujuk ek?

Aku tak mengikut kawan-kawanku yang berpisah denganmu kerana aku yakin dengan cinta kita.

Terima kasih kerana sudi hadir dalam hidupku.




Celcom broadband.


Walaupun tak bayar sebulan, kau masih bagi aku guna sebulan lagi.
Aku bayar bil untuk bulan 7 sahaja. Boleh guna sampai bulan 8. Sebulan free untuk bulan 9. Yang bestnya, kadang-kadang dapat line 3G dan HSDPA walaupun tak bayar lagi. Yahoo, heaven gila rasanya! =)


Terima kasih celcom broadband. Sayang kamu ketat-ketat.


Kalau broadband korang rasa sangat lambat, bukan salah broadband tapi salah komputer korang yang berat atau lambat load dan line tempat korang. Bercakap berdasarkan pengalaman =)


Korang guna broadband apa? (untuk pengguna broadband sahaja)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
24 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)