Saya Sayang Awak, Ketat-Ketat | ! sha my heart

.

Rabu, 21 September 2011

Saya Sayang Awak, Ketat-Ketat



Assalamualaikum...

Entri peribadi dan jiwang.


Julai 2009, tarikh perkenalan kita.

Sekarang sudah 2011. Sudah dua tahun lebih kita menjalinkan hubungan.

Selama itu, pernah juga kita bertengkar. Adat la perhubungan. Mesti pernah dilanda ombak.

Tapi paling aku suka apabila kau memberikan aku bonus dua bulan, berturut-turut. Nak pujuk ek?

Aku tak mengikut kawan-kawanku yang berpisah denganmu kerana aku yakin dengan cinta kita.

Terima kasih kerana sudi hadir dalam hidupku.




Celcom broadband.


Walaupun tak bayar sebulan, kau masih bagi aku guna sebulan lagi.
Aku bayar bil untuk bulan 7 sahaja. Boleh guna sampai bulan 8. Sebulan free untuk bulan 9. Yang bestnya, kadang-kadang dapat line 3G dan HSDPA walaupun tak bayar lagi. Yahoo, heaven gila rasanya! =)


Terima kasih celcom broadband. Sayang kamu ketat-ketat.


Kalau broadband korang rasa sangat lambat, bukan salah broadband tapi salah komputer korang yang berat atau lambat load dan line tempat korang. Bercakap berdasarkan pengalaman =)


Korang guna broadband apa? (untuk pengguna broadband sahaja)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

24 ulasan:

mayrahazim berkata...

thanx 4 visiting my blog and thanx 4 da comment.. em sy bru jew dlm blogger ni.... mnta tunjuk ajar ek.. btw,, agak2 gadget ape yg x dperlukan tu ek.. rse nter kna ssun balik blog ni.. huhu

Rara. berkata...

rara pakai celcom! osem gila kan? tak bayaq lama pon still bole pakai dan laju. Gempak! Kat mana2 pon, senang dapat coverage, tak macam berokband cap lain tu.

SoLy SoLicious berkata...

sy gune bband celcom jgak..heee

Anif Abdullah| AA berkata...

nak curang ngan maxis heh.. :(

Khairil berkata...

saya dah tinggalkan dah celcom tu...mandom sangat...

sergeant keroro berkata...

celcom broadband terbaik! :)

sha my heart berkata...

mayra: no worries.. =)

missina berkata...

hehe,,ingtkan org td,,sy pakai celcom gk,,,tp bnyk lembp dr laju,,,maybe faktor dkt ngan bukit kut,,huhu

sha my heart berkata...

rara: a ah. best guna Celcom ni terasa dihargai dan rasa berbaloi. Berbaloi-baloi =)

sha my heart berkata...

Soly: Kite sama.. Yeah, seri. Haha~

sha my heart berkata...

Anip: Curang la kalau berani. Haha~
Kalau dah ok, tak payah la nak curang. Setia sudah.

Tapi kalau nak mengorat Celcom pula, meh la. Banyak manfaatnya =)

sha my heart berkata...

Encik Khairil: dah ceraikan celcom broadband? Sedih. Haha~ Tetiba.

Pakai line atau pakai skynet lagi best tapi tak mampu. Pakai celcom broadband pun dah cukup okay =)

sha my heart berkata...

keroro: Ya, terbaik dan awesome. Haha~

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaa syang ketat-ketat ye...hehe. Tapi kat sini clcom selalu buat hal...huhuh...tomo syg clcom....

sha my heart berkata...

Miss Ina: A ah kan, ingatkan orang tadi. Ekeke~

Biasalah kalau ada yang menghalang, line jadi slow. Suruh telco pacak pencawang kat bukit tu, laju la nanti.

Macam kat tempat Sha, bila dah pacak kat bukit, line jadi laju. Suka gile =)

sha my heart berkata...

C Ayob: mesti sayang ketat-ketat. Kalau Maxis, tak de bagi kemudahan macam tu pun kan? Free guna sebulan.

Ala, rugi la tempat awak Celcom tak ok.

ABU berkata...

aku pun pakai berokband celcom gak..area puchong laju gila..macam LRT..line 3g tumpah tumpah..meleleh kat lantai hahahahahaha... haven gila...
tapi bill bayar tiap bulan la :P

sha my heart berkata...

Abu: Line 3G tumpah-tumpah?

Apakah itu? Tak faham aku, weh.

Orang yang dah kerja kena la bayar setiap bulan =)

Ya, heaven gila XD

teratai berkata...

pun pakai celcom broadband,mmg berbaloi kan:)

sha my heart berkata...

teratai: a ah, berbaloi-baloi.

iMBobo berkata...

dg ok x?mcm nk beli je huhu

Me,MySeLF & I berkata...

Saya pakai Maxis..sejak akhir2 nie Maxis problem la Sha..huhuhu..rasa mcm nk tukar tpi takut broadband yg lain sama jer..celcom ok x?

sha my heart berkata...

Mr Bobo: Ntah, tak ada pengalaman dengan Digi.

sha my heart berkata...

Me: Awak tengok la komen sebelum komen awak. Ada jawapan di situ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...