Langkau ke kandungan utama

Senarai Pencarian Bloglist Heart to Heart

Assalamualaikum...

Entri bloglist.

Terima kasih kepada mereka yang sudi join bloglist aku. Sambutan menggalakkan walaupun sehari sahaja aku mempromosikan sebab hari kemudiannya aku jatuh sakit. Hari selepas itu, aku dah malas nak promote lagi. Haha~ pemalas punya tuan blog..

Di sini aku senaraikan blog mereka yang telah menjoinkan diri. Sama-sama la kita berjalan-jalan melawat mereka.

1. http://imbobome.blogspot.com/
2. http://jasiera.blogspot.com/
3. http://princessfeyqa.blogspot.com/
4. http://missina08.blogspot.com/
5. http://rossmerahjingga.blogspot.com/
6. http://mizmarmalade.blogspot.com/
7. http://specpatah.blogspot.com/
8. http://sempoi-zone.blogspot.com/
9. http://akusobriyaacob.blogspot.com/

up dated

10. http://bilakukatacinta.blogspot.com/
11. http://melatik.blogspot.com/
12. http://lhthebest12.blogspot.com/
13. http://rahsiacikmylia.blogspot.com/
14. http://paedsenyumsokmo.blogspot.com/
15. http://pendambamawar.blogspot.com/
16. http://syurgacintaa.blogspot.com/
17. http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/


Kepada mereka yang disenaraikan, aku dah masukkan korang dalam bloglist Heart to Heart. Bila korang nak masukkan aku pula? Ada yang sudah masuk, ada yang belum.

Terima kasih la join, korang la yang aku BW sambil berkenal-kenalan dengan lebih mesra.

Sesiapa yang nak masuk bloglist lagi, boleh lagi. Bila nak tutup? Kena ikut angin la. Kalau angin bertiup ke timur sedikit, maka jarum arah akan menghala ke timur laut. Haha~ Merapu.. Korang faham tak?

Ingat nanti nak buat review sikit. Apa kata korang? Aku tanya dulu. Kang marah pula kalau tetiba aku buat review.


Bacaan lanjut:

Psst Heart to Heart, Sila Dengar Kalau Mahu Maju


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!



Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)

Open Tracker