Langkau ke kandungan utama

Meriah Raya Mula Terasa-Seronoknya Beraya Di Kampung

Assalamualaikum...

Up date cepat.
Ada hal selepas ni, very soon.

Dah berdantam dentum kampung aku ni.
Mercun dan bunga api dibakar
main balas-balas dua-tiga kampung
Meriahnya! :)


Rumah pun dah kemas-kemas.
Halaman pun dah siap dirapikan
Tunggu nak hias-hias je lagi.
'Pokok krimas' jangan dilupa, sudah lama dihias. Haha~


Mula-mula aku terfikir juga untuk apa semua ini?
Baru aku teringat, la dah nak raya rupanya..
Aku blur rupanya lalala~
Tak sedar yang Ramadhan dah nak berlalu
Ah, aku masih mahu berada di dalam bulan penuh berkat ini


Sampaikah kita ke Ramadhan yang akan datang?
Marilah mohon doa agar Ramadhan ini diterima
dan Ramadhan akan datang akan kita buat baik-baik
dan mohon agar dipanjangkan usia
untuk bertemu Ramadhan lagi


Syahwal yang bakal tiba
Barakallah huma hu mawa barakah alaik..
Meriahnya beraya di kampung
Menanti dengan sabar kepulangan kakak-kakak bersama anak-anak buah dan abang-abang ipar
Makin meriah dan riuh rumah Encik Mangsor dan Puan Che Mah
Sayang semua
Bahagia :)



Macam mana kat tempat korang?


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)