Segmen : Jom Kongsi Entri | ! sha my heart

.

Sabtu, 23 Julai 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri

Sudah lama jugak aku perasan akan kewujudan seorang blogger ni. Dia pernah singgah ke blog aku dan aku pernah singgah ke blog dia. Tapi, bebaru ni dia singgah, aku tak dapat nak tinggalkan jejak dalam blog dia sebab line berukband aku ni macam la siput sedut. So, tak boleh la nak tinggalkan komen mahupun kat shoutbox.

Lagipun, bila jer aku klik URL blog dia selalu jer server not found. So, malas la kan nak masuk lagi.. Hehe~ Jangan contohi aku. Tadi, aku teringin menguji kekuatan berukband tu, aku pun cuba la masuk blog dia. Yes, berjaya masuk. Aku nampak ada segment dia buat. Nak join la sebagai tanda aku minta maaf tak dapat balas kunjungan dia dulu. Hehe~ Boleh macam tu?

Ok, jom baca syarat dulu:

1- Semua Jenis entri kecuali entri politik dan seks. -Ok blog ini bebas dari sebarang anasir dan noda.. Agaga~ Dijamin kehalalannya.

2- Buat entri bertajuk " Segmen : Jom Kongsi Entri " - OK bos.

3- Dalam entri anda letak 1 links entry yang pernah anda tulis yang anda kira terbaik atau paling banyak di baca.

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/05/kau-yang-ku-sayang-blogger-part-1.html

Kite letak entri ini ya. Ok tak? Entri blog kite ni bukannya best sangat pun.. Tahap suam-suam kuku jer.. Haha~


4-Sertakan header ini dan link ke entri segmen ini.


5-Dah siap tulis link entri segmen anda di ruangan komen.Setiap link entry terbaik / popular anda akan di promote atau di linkkan di entri baru blog ini atau di entri khas..
Bila entry best best orang nak tahukan.. - Ok, good try


Itu jer kot. Korang nak join tak? Jom join.

Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

4 ulasan:

Khairil berkata...

wah..selamat menyertai segmen tu ...

Anif Abdullah| AA berkata...

menarik!! :)

abghani berkata...

tlg promote blog saya..hehehe
Bilapahatberbunyi-abghani.blogsport

amna berkata...

mcm best.. kongsi entri... :]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...