Langkau ke kandungan utama

Segmen : Jom Kongsi Entri

Sudah lama jugak aku perasan akan kewujudan seorang blogger ni. Dia pernah singgah ke blog aku dan aku pernah singgah ke blog dia. Tapi, bebaru ni dia singgah, aku tak dapat nak tinggalkan jejak dalam blog dia sebab line berukband aku ni macam la siput sedut. So, tak boleh la nak tinggalkan komen mahupun kat shoutbox.

Lagipun, bila jer aku klik URL blog dia selalu jer server not found. So, malas la kan nak masuk lagi.. Hehe~ Jangan contohi aku. Tadi, aku teringin menguji kekuatan berukband tu, aku pun cuba la masuk blog dia. Yes, berjaya masuk. Aku nampak ada segment dia buat. Nak join la sebagai tanda aku minta maaf tak dapat balas kunjungan dia dulu. Hehe~ Boleh macam tu?

Ok, jom baca syarat dulu:

1- Semua Jenis entri kecuali entri politik dan seks. -Ok blog ini bebas dari sebarang anasir dan noda.. Agaga~ Dijamin kehalalannya.

2- Buat entri bertajuk " Segmen : Jom Kongsi Entri " - OK bos.

3- Dalam entri anda letak 1 links entry yang pernah anda tulis yang anda kira terbaik atau paling banyak di baca.

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/05/kau-yang-ku-sayang-blogger-part-1.html

Kite letak entri ini ya. Ok tak? Entri blog kite ni bukannya best sangat pun.. Tahap suam-suam kuku jer.. Haha~


4-Sertakan header ini dan link ke entri segmen ini.


5-Dah siap tulis link entri segmen anda di ruangan komen.Setiap link entry terbaik / popular anda akan di promote atau di linkkan di entri baru blog ini atau di entri khas..
Bila entry best best orang nak tahukan.. - Ok, good try


Itu jer kot. Korang nak join tak? Jom join.

Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)