Menerima dan Memberi Anugerah, Gembira.. | ! sha my heart

.

Sabtu, 9 April 2011

Menerima dan Memberi Anugerah, Gembira..

Assalamualaikum...

Rasa sangat teruja bila dapat award dari teman yang disayangi. Award dari Syuk


Ni ayat Syuk.

Okay.Rasa macam pelik tak award ni.Sebenarnya award ni dari Indonesia dan telah diberikan kepada syuk melalui Mydecrescendo.Kiranya ni viral award.Tak pernah dapat lagi apa-apa award sebelum ni.so agak teruja walaupun bukan award yang gah.Untuk share award ni,syuk nak bagi dekat....





1) Nmirmo
2) Sha My Heart
3)Tikalatiff
4) Fifie

Sebenarnya,award ni dari www.menjelma.com dan telah dipas-pas kepada orang ramai.Orang yang telah syuk bagi award ni pun boleh share award ni kat rakan-rakan dia yang lain.

Ok, aku nak tag kawan-kawan yang lain pula..
1. Ramziah
2. Remaja Power aka Ezad
3. Eny Tomei
4. Afiq
5.Ana
6. Di Mas
7. Syuk (bagi balik)
8. Anis
9. Syazana
10. Whitelover
11. Sis syira

Itu ker kot.. Adoi, tak larat nak buat link..

Terimalah hadiah yang tak seberapa ini.. Ikhlas ni. Wei, ikhlas mana boleh cakap. Er, er.. haha~


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

7 ulasan:

sha berkata...

TQ kawan2.. :-)

DaRk ViRusZ berkata...

ek..x berat ke letak award?keh3..btw,thanx..

afiqazizan berkata...

thank you so much sha.

sha berkata...

dark virus aka ezad: tak de la.. bukan letak link pun. kalau berat nk letak kat side bar, jgn letak..

sha berkata...

afiq: u r welcome.. :-)

Syukri Mohtar berkata...

terfamous jap kat sini..tq.. =]

sha berkata...

Syuk kan dah famous.. saja tambahkan kefamousan syuk tu. hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...