Langkau ke kandungan utama

Menerima dan Memberi Anugerah, Gembira..

Assalamualaikum...

Rasa sangat teruja bila dapat award dari teman yang disayangi. Award dari Syuk


Ni ayat Syuk.

Okay.Rasa macam pelik tak award ni.Sebenarnya award ni dari Indonesia dan telah diberikan kepada syuk melalui Mydecrescendo.Kiranya ni viral award.Tak pernah dapat lagi apa-apa award sebelum ni.so agak teruja walaupun bukan award yang gah.Untuk share award ni,syuk nak bagi dekat....





1) Nmirmo
2) Sha My Heart
3)Tikalatiff
4) Fifie

Sebenarnya,award ni dari www.menjelma.com dan telah dipas-pas kepada orang ramai.Orang yang telah syuk bagi award ni pun boleh share award ni kat rakan-rakan dia yang lain.

Ok, aku nak tag kawan-kawan yang lain pula..
1. Ramziah
2. Remaja Power aka Ezad
3. Eny Tomei
4. Afiq
5.Ana
6. Di Mas
7. Syuk (bagi balik)
8. Anis
9. Syazana
10. Whitelover
11. Sis syira

Itu ker kot.. Adoi, tak larat nak buat link..

Terimalah hadiah yang tak seberapa ini.. Ikhlas ni. Wei, ikhlas mana boleh cakap. Er, er.. haha~


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)