Langkau ke kandungan utama

Hate and Nervous


I hate a liar!

Dont want tell many more bcoz i dnt want make me lost my good mood.. enough for half day i in bad mood.


I am nervous because i just get message from my friend, Saw Teck Chew, we have class already by tommorow! Wargh, student resident not open yet! And i not ready go back to campus.

After thinking, i want go to campus with Saw n his MyVi. Hihi. I'm fortunately my friend is not stingy n brkira. Wanna ask he to fecth me at Shahab Perdana, Alor Setar. TQ Saw, i very appreciate.. I think about to buy he something meal at Radix Fried Chicken (RFC). Tak pernah cuba lagi. Teringin.

Hope everything is ok..

My mum asked me to ask Saw to go my home to kenal2 dgn my parent but i already shame because don't want la menyusahkan dia. Dah la dia tumpangkan aku pun dah banyak berterima kasih.

TQ Saw.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)