Langkau ke kandungan utama

Review Blog Oleh Pakar Blogger, Terima Kasih Sudi Bagi Respons




Aku ada terjumpa blog yang aku rasa baru dibina tetapi isinya mantap. Aku rasa blog ini dimiliki oleh blogger yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang blog. Kalau tidak, masakan beliau mempunyai pengetahuan dan ilmu blog yang luas.

Terima kasih sudi jawab soalan Sha dan beri penerangan yang jelas.

Bolehlah terjah ke blog beliau ikut link di bawah ini:
cara mudah dapat duit


Ada sesiapa sudi review blog aku lagi tak?

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)