Giveaway Birthday Azhafizah | ! sha my heart

.

Rabu, 15 Januari 2014

Giveaway Birthday Azhafizah



http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah" - Done
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini -Done
3. Follow Blog ini - 5304
4. Like fanpange -Done

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG] -tak ada IG
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut

Nama : untuk di tulis di calendar - Sha Myheart
URL Blog : untuk di tulis di calendar - http://sha-myheart.blogspot.com/
URL entry giveaway :
http://sha-myheart.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
email : shamyheart@gmail.com
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh- Tulis nama sajalah


Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


Url entry peserta akan dipublish pada 8February 2014.

Pada yang nak FREE design full blog/header/watermark dan vector potrait boleh join "Giveaway Birthday Azhafizah"

Sha suka signature Sihatimerahjambu. Cantik. Buatkan Sha satu, boleh? Hehe~


6 ulasan:

Sally Yatiey berkata...

Goodluck ;D

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..terima kasih sudi join.Wallaper dah send via email..All the best :)

aisya berkata...

good luck :)

sYiRa LoKMaN berkata...

SALAM...SINGGAH DR SEGMEN SAMA :) http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html MUNCUL KEMBALI ! ^_^ HEHEHE..JOM BLOGWALKING ^_^

ummiaisys berkata...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis berkata...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...