Lamanya Tak Up date | ! sha my heart

.

Rabu, 21 Ogos 2013

Lamanya Tak Up date


gambar di Hari Raya yang mulia.



Assalamualaikum.

Lama tak jumpa di alam maya, kan?
Keinginan memang ada nak update blog tapi tapi tapi (sengaja membuat pengulangan di sini) tapi aku ada halangan tersendiri.

Tak apa la, bagi kat blogger-blogger lain sajalah yang mengup date story. Hehe~

Oh ya, aku dah dapat cek hasil dari 'penyewaan iklan Nuffnang' di blog ini. Beratus-ratus ringgitlah juga hasilnya. Alhamdu lillah. Side income.

Kehidupan aku masih biasa tapi syukur sebab tetap ceria mendepani hari-hari yang mendatang.

Oh ya, terima kasih juga kepada bloggers yang masih ingat kepadaku ini. Puasa dan raya pun masih ingat pada aku. Oh terharu! Sesungguhnya persahabatan ini amat indah. Seindah bunga yang mekar di pagi hari. Cubalah korang bayangkan.

Jadi, di kesempatan ini, aku mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

Semoga jumpa lagi, ya.

4 ulasan:

Jacky Juing berkata...

mana satu awak

Eva DaNiaL berkata...

hye sha ... selamat hari raye

evadanial.blogspot.com ...

sha my heart berkata...

jacky Juing: saya yang berkaca mata

sha my heart berkata...

Eva: hai dear.
Selamat hari raya juga =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...