BFF Kesayanganku Yang Tersayang | ! sha my heart

.

Jumaat, 18 Januari 2013

BFF Kesayanganku Yang Tersayang

Assalamualaikum.

Aku mempunyai bffs dan aku sayang mereka.

Aku nak cari lagi kawan baik. Bukan tak cukup, bukan tamak. Tapi best bila ada ramai sahabat.

Aku bersyukur sangat, semasa aku susah, ramai kawan kawan muncul. Bagi nasihat, bagi sokongan.
Itu lah gunanya sahabat.

Dan seorang bff aku sentiasa di hati..

*kau lah selalu,
selalu di sisiku,
menemaniku,
pahit manis hidupku*

Korang ada bff, sahabat, teman tapi mesra, kawan baik, kawan rapat, best friend, best friend forever bff tak?

Maaf, entri pendek. Entri panjang penuh bermakna yang dah siap taip, hilang ditelan macam tu je. Penat tau menaip pakai hp biasa sahaja, bukan qwerty.

8 ulasan:

Ash Give berkata...

aku tak banyak kawan bff..

tul lah.. time down dgn diorng la kita selalu kongsi masalah kan..

sha my heart berkata...

tak banyak tak apa. Janji ada jugak kan?

evangelistaNiL berkata...

mai jadi kwn kami mai

Eima Sabran berkata...

Salam kenal..jejalan blogwalking..singgah la ke blog kami juga ya. :)

http://akeimahoney.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Akeima-Beautyshoppe/407850379307747

amer akat berkata...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

sha my heart berkata...

Tq nil.
Tapi kan dah lama pn jadi kawan kan? Senyum.

sha my heart berkata...

Salam kenal juga ya.

sha my heart berkata...

Wslm.
Tq2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...