Langkau ke kandungan utama

BFF Kesayanganku Yang Tersayang

Assalamualaikum.

Aku mempunyai bffs dan aku sayang mereka.

Aku nak cari lagi kawan baik. Bukan tak cukup, bukan tamak. Tapi best bila ada ramai sahabat.

Aku bersyukur sangat, semasa aku susah, ramai kawan kawan muncul. Bagi nasihat, bagi sokongan.
Itu lah gunanya sahabat.

Dan seorang bff aku sentiasa di hati..

*kau lah selalu,
selalu di sisiku,
menemaniku,
pahit manis hidupku*

Korang ada bff, sahabat, teman tapi mesra, kawan baik, kawan rapat, best friend, best friend forever bff tak?

Maaf, entri pendek. Entri panjang penuh bermakna yang dah siap taip, hilang ditelan macam tu je. Penat tau menaip pakai hp biasa sahaja, bukan qwerty.
8 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)