Blog Kawanku Dah Famous! | ! sha my heart

.

Rabu, 10 Oktober 2012

Blog Kawanku Dah Famous!

Assalamualaikum.

Lama kan tak berjumpa kat sini. Well, sibuk sikit dan lappy masih tak sihat2 lagi. Ni pinjam guna lappy adik junior kat UUM, Fetty. Tq Fetty.

Tahniah untuk kawanku yang dah kuanggap adik, Izahar Sabtu (lebih mesra disapa Achik) kerana blog dia dah terpilih masuk majalah Remaja keluaran Oktober 2012 di ruangan blogspot. Lebih terasa bangga sebab rasanya kami sama-sama naik dalam dunia blog ni. Sama mula kenal apa itu blog. Kami juga rapat di facebook. Memang terasa banggalahkan.. Cuma sekarang  je aku slow sikit berblog, tapi Acik, masih kekal akif.

Blog aku bila lagi?

Kalau korang nak masukkan blog dalam majalah Remaja, kena beli Remaja dan ada borang dalam tu. Isi dan poskan.

29 ulasan:

Jefry berkata...

selamat untuk kawannya, semoga anda juga bisa berkempatan masuk majalah tersebut..

sha my heart berkata...

jefry: selamat? Tahniah ya.
Blog saya dah jarang up date, mcm mana nk masuk majalah?

man berkata...

ooo..tahniah lah sebab mmg dah masuk..mst rasa bangga kan..

sha my heart berkata...

man memang best la. Lg popular blog.. Tp kena kerja keras bina blog dlu la

Bui Junaidi berkata...

WAH,BERTUAHNYA DIA..

LAMA KAK BUI X SINGGAH SINI..HARAP2 SHA X LUPAKAN KAK BUI..^_^

Bro Framestone berkata...

Blog bro tak femes.. xpernah masuk majalah pun :)

sha my heart berkata...

Kak bui: bertuah pd siapa yg krja keras. Xada jalan singkat utk bjaya dan popular.

X lupa pd kak bui.. Mana blh lupa pada kawan blogger yg sama2 naik.

sha my heart berkata...

ye ke bro? Mcm pernah nampak je masuk majalah.
Eleh, xpe bro. Majalah blog bro xmasuk tp bro masuk tv! Lg famous

Aku Penghibur berkata...

terima kasih sha...satu penghargaan nie ,,,^_^

sha my heart berkata...

sm2 acik. Bl lg nk mghargai kwn2 kn

Nizam Ijam berkata...

hahahah sy mcm x de harapan jer..hu2

sha my heart berkata...

ijam kenapa pula tak ada harapan? Nanti dah krja, curi2 masa la

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Tahniah buat kawan sha..
dah lama tak baca majalah remaja..dah tak remaja dah.. :D

sha my heart berkata...

lili: tahniah utk dia.
Sy pn dah jrg2 beli

Waheda Mahazer berkata...

xkenal erti putus asa dan positif akan sentiasa buahkan kejayaan kan..good luck

sha my heart berkata...

betul tu, waheda.
Good luck to you too

khairunnisa.1989 berkata...

blogwalking, done followed ur blog, do visit mine k=) nway, nice blog

Nizam Ijam berkata...

hahaha nak masuk majalah tu y xde harapan...haha

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

sha my heart berkata...

tq khairunnisa

sha my heart berkata...

sama la kita ijam. Sape la nk pndg blog kita ni

zila manaf berkata...

wow...alhamdulillah...

sha my heart berkata...

alhamdu lillah utk mereka yg dipilih masuk majalah.

Ash Give berkata...

woo kena isi borang mintak diorng publiskna blog kita eh..emmm aku tak pernah beli majalah remaja

sha my heart berkata...

a ah kena isi borang.
minta awek ko tolong isi kan. Hehe.

shishi>>shida berkata...

famous xpentg kot..bacaan yg berguna need..

shishi>>shida berkata...

famous xpentg kot..bacaan yg berguna need..

wisata bakti alam berkata...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

FozyAliya berkata...

Salam kenalan..hye saya lia,,saje Blogwalking..lia dah follow blog..nanti follow blog lia lik yer time ksh..nice blog ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com

sha my heart berkata...

ya. Info yang berguna lebih penting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...