Sabtu, 11 Ogos 2012

Tiga Perkara Pergi, Hancur dan Hilang dari Hidup Kita

Assalamualaikum dan salam Ramadhan.

TIGA PERKARA YANG TIDAK AKAN PERNAH KEMBALI ♥

1. Waktu
2. Perkataan
3. Kesempatan


♥ ADA TIGA PERKARA YANG BOLEH MENGHANCURKAN KEHIDUPAN KITA ♥

1. Kemarahan
2. Kesombongan
3. Dendam, Iri Hati, Dengki.

♥ ADA TIGA PERKARA YANG TIDAK BOLEH HILANG DARI KEHIDUPAN KITA ♥

1. Cinta Kasih
2. Keluarga
3. Sahabat

9 ulasan:

Bonda_Haziq berkata...

nazubillah hasad dengki.. kengkadang tu sebab dengki kita boleh membunuh segala tau..ish tah la, walaupun aku ni laser, tapi aku xle busuk ati kot.. cuma dah aku ni jenis transparent.hihi at least aku xkutuk blakang kan which is better?

anif abdullah| AA berkata...

entri yang ringkas dan padat :)
3 perkara ygt boleh hancurkan kehidupan itu mmg terbukti kalau kita tgok hari ini.. ada yg sanggup guna sihir2,semata-mata nak capai apa yg dia nak.. by the end, rosak jugak life melainkan kalau dia bertaubat ..huhu

*komen pnjg la plak

I do I need Iman berkata...

menyentuh hati :d

Bung Muzaffar berkata...

3 yang sangat berkesan untuk diingati. Terima kasih atas entri yang sangat berkesan untuk saya.

sha my heart berkata...

nauzubillah.
Mga brubah

sha my heart berkata...

anip a ah kan..
Manusia yg busuk hati sanggup buat apa je. Dunia oh dunia

sha my heart berkata...

smga brmanfaat

sha my heart berkata...

bung semoga bermanfaat..

prog muten berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...