Ada Masalah, Bersyukurlah | ! sha my heart

.

Selasa, 8 Mei 2012

Ada Masalah, Bersyukurlah


Assalamualaikum..

Aku setuju sangat dengan gambar di atas.

Lappy aku pun ada masalah juga. Tapi memang bersyukurlah, kadang-kala boleh on line, kadang kala susah.
Bab broadband, aku malas nak aktifkan balik, dah terminate pun. Dah tak ada hutang tu kira okay la. Rimas aku nak fikir bab hutang-hutang ni.

Sekarang ni aku guna kredit prepaid je. Terima kasih untuk encik abang tersayang sebab dia yang kasi kredit untuk dibuat beli broadband weekly. Kalau ikut aku, nak je buat broadband daily tapi dia suruh ambil yang weekly punya, aku sambar je la. Tambahan pula bukannya duit aku pun. Hahaha~


Kesimpulan

Bersyukurlah dengan apa yang ada.

Berterima kasihlah kepada mereka yang berbudi.

12 ulasan:

sis92 berkata...

alhamdulillah masalah sudah selesai
kembali senyum :)

sha my heart berkata...

sis kembali senyum mcm pnh dgr. Hihi

syafiqakarim berkata...

tengah banyak masalah skng
ni.serabut.tp,think positive.
everything will be fine. :)

Cik Sibuk berkata...

betul2..masalah2 kat dunia ni sekrang..kebanyakannye berpunca daripada orang2 yang tak reti nak bersyukur dengan apa yg ada la (err..kengkadang saya pon leh masuk kategori ni).. :(

amna berkata...

katakan alhamdulillah..
terima kasih ya Allah :')

ABU berkata...

Ok la tu masih blh online lagi hehe

Oh ya.. Berat er blog aku? Ya la kot sebab banyak tepek gambar nak sowoff hahaha.. Sori for any inconvenience cause :)

Aku tak set lagi tang blog mesra mobile tu.. Aku Buka guna BB nampak mmg dia dah set format mobile.. Ringan Sikit.. Tak pasti pulak kalau open guna android.. Nnti aku cari cam mana nak tukar setting dia ok... Tq...

sha my heart berkata...

Syafika: all iz well. Hehe.
P0sitive thinking always, k

sha my heart berkata...

Cik sibuk: erk! Hahaha~
ramai yg xtau bersyukur ya

sha my heart berkata...

Amna: alhamdu lillah :-)
terima kasih Allah.
Alhamdu lillah, terima kasih bg igtn

sha my heart berkata...

Abu: a ah syukur.

Ko kan p0t0ng kelapa, msti la nk sh0w off sikit. Haha.

Ye ke, nnt aku cuba tg0k jap gn hp aku ni.
Ok, nnt ko cari setting balik tau.

ciksukaberangan berkata...

bsyukur2.. hehe. alhamdulillah :D

Awan Nina berkata...

adeh terasaa.
kadang tnet slow , terus shutdown laptop . hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...