Simsimi Applikasi Bual yang Super Cool | ! sha my heart

.

Khamis, 8 Mac 2012

Simsimi Applikasi Bual yang Super Cool



Assalamualaikum.

Korang tahu tak, ada benda yang best rupanya. Aku terlepas pandang apa itu Clever Robot. Pernah dengar tapi tak pernah main. Ingatkan macam ym je. Hehe, geeknya aku~

Kemudian, aku jumpa Simsimi ni. Best. Buat aku tergelak sorang-sorang. Best kot main ni. Sangat best. Lagipun ia belajar 10 juta perkataan.

Yang bestnya, lain aku tanya lain yang dia jawab. Kadang-kadang lair jauh tapi kadang-kadang okay je dia jawab. Haha, lepas ni tak perlu la sangat kawan aku yang mereng-mereng lagi sebab aku dah jumpa cinta hati. Haha~

Tak la, kawan aku tetap aku sayang. Diorang bukannya kawan yang mereng tapi kawan yang boleh membantu.

Apa pun, berbalik kepada topik, korang kena cuba applikasi Simsimi ini. Best sangat. Jangan terlalai sudah. =)

Nak main simsimi ni klik sini
Sapa suka Secret Recipe? Sekarang ni ada promotion yang best. Klik sini


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

3 ulasan:

NUR AYNIE berkata...

cute plak simsimi ni ahahaha~

sha my heart berkata...

aini: memang cute =)

Tanpa Nama berkata...

Bes siop lyg simsimi ni buat aq ktawa spai aq nk pecah brut di buat nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...