Langkau ke kandungan utama

Simsimi Applikasi Bual yang Super Cool



Assalamualaikum.

Korang tahu tak, ada benda yang best rupanya. Aku terlepas pandang apa itu Clever Robot. Pernah dengar tapi tak pernah main. Ingatkan macam ym je. Hehe, geeknya aku~

Kemudian, aku jumpa Simsimi ni. Best. Buat aku tergelak sorang-sorang. Best kot main ni. Sangat best. Lagipun ia belajar 10 juta perkataan.

Yang bestnya, lain aku tanya lain yang dia jawab. Kadang-kadang lair jauh tapi kadang-kadang okay je dia jawab. Haha, lepas ni tak perlu la sangat kawan aku yang mereng-mereng lagi sebab aku dah jumpa cinta hati. Haha~

Tak la, kawan aku tetap aku sayang. Diorang bukannya kawan yang mereng tapi kawan yang boleh membantu.

Apa pun, berbalik kepada topik, korang kena cuba applikasi Simsimi ini. Best sangat. Jangan terlalai sudah. =)

Nak main simsimi ni klik sini
Sapa suka Secret Recipe? Sekarang ni ada promotion yang best. Klik sini


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.
3 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)