Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta Segment Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah

Assalamualaikum.

First of all, aku nak minta maaf sebab ambil masa yang lama untuk membuat entri pasal ini. Minta maaf, mian ne, sorry. Bulan 3 ni aku ada masalah yang sangat besar dalam hidup dan dunia blog -sakit dan lappy problem. Kadang-kala terlupa juga. Banyak entri tu aku dah set auto publish sebab tu la ada je entri aku. Hehe~

Selain itu, mood aku pun tak berapa baik dalam bulan ni. Boleh pula gaduh dengan kawan baik. Dia yang terasa. Dah slow talk, alhamdulillah dah okay balik la. Aku jadi tak tentu arah bila kawan baik aku sendiri terasa dengan aku. Lama la juga dia merajuk. Syukurlah dia tak merajuk terus. Kawan baik adalah penting bagiku. Korang, macam mana penting tak kawan dalam hidup?

Dah la, banyak pula aku duk ngomel ni, kita teruskan kepada isinya.

Jom kita terjah link diorang ni. Baca kisah kanak-kanak Rebina. Hehe~


http://simpangthree.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://emybloggergirl.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-sekolah.html

http://www.rienrose.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://mywasabicinta.blogspot.com/2012/02/segmen-kenagan-persahabat-masa-sekolah.html

http://dylazaman.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

http://aienasyikin.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

http://puanpelangibellogg.blogspot.com/2012/02/kenangan-persahabatan-masa-sekolah.html

http://piqahbagus.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-semasa-di.html


Terima kasih kerana sudi nak join segment aku tu. Banyak cerita suka duka yang diorang alami. Ada yang aku ketawa terbahak-bahak, ada yang aku menangis tersedu-sedan. Ada yang aku rasa awesome. Hebatlah korang.

Lain kali jangan lupa untuk join lagi tau.

Sayang korang =) 

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)