Senarai Peserta Segment Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah | ! sha my heart

.

Sabtu, 31 Mac 2012

Senarai Peserta Segment Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah

Assalamualaikum.

First of all, aku nak minta maaf sebab ambil masa yang lama untuk membuat entri pasal ini. Minta maaf, mian ne, sorry. Bulan 3 ni aku ada masalah yang sangat besar dalam hidup dan dunia blog -sakit dan lappy problem. Kadang-kala terlupa juga. Banyak entri tu aku dah set auto publish sebab tu la ada je entri aku. Hehe~

Selain itu, mood aku pun tak berapa baik dalam bulan ni. Boleh pula gaduh dengan kawan baik. Dia yang terasa. Dah slow talk, alhamdulillah dah okay balik la. Aku jadi tak tentu arah bila kawan baik aku sendiri terasa dengan aku. Lama la juga dia merajuk. Syukurlah dia tak merajuk terus. Kawan baik adalah penting bagiku. Korang, macam mana penting tak kawan dalam hidup?

Dah la, banyak pula aku duk ngomel ni, kita teruskan kepada isinya.

Jom kita terjah link diorang ni. Baca kisah kanak-kanak Rebina. Hehe~


http://simpangthree.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://emybloggergirl.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-sekolah.html

http://www.rienrose.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

http://mywasabicinta.blogspot.com/2012/02/segmen-kenagan-persahabat-masa-sekolah.html

http://dylazaman.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

http://aienasyikin.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

http://puanpelangibellogg.blogspot.com/2012/02/kenangan-persahabatan-masa-sekolah.html

http://piqahbagus.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-semasa-di.html


Terima kasih kerana sudi nak join segment aku tu. Banyak cerita suka duka yang diorang alami. Ada yang aku ketawa terbahak-bahak, ada yang aku menangis tersedu-sedan. Ada yang aku rasa awesome. Hebatlah korang.

Lain kali jangan lupa untuk join lagi tau.

Sayang korang =) 

3 ulasan:

sis92 berkata...

wee nak g serang mereka hehe

sha my heart berkata...

sis: sila searang2. hehe~

ABU berkata...

aku pernah story dlm entry kisah aku bebudak dulu.. kalau tahu aku tepek je link kat sini hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...