Segment: Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah | ! sha my heart

.

Rabu, 29 Februari 2012

Segment: Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah



Ini adalah entri melekat. Ada entri terbaru kat bawah.

Assalamualaikum.

Dah lama rasanya nak buat segment. Alhamdu lillah, segment kembali lagi. Yeah!

Segment ni bertujuan mengimbau kembali kenangan persahabatan semasa di sekolah rendah. Mesti ada kan? Tak kiralah kenangan korang tu adalah yang manis, pahit atau masam. Hehe, gurau je. Maksud aku, tak kisah kenangan persahabatan yang menggembirakan atau menyedihkan mahupun tragik.

Kiranya, ini adalah segment menulis kenangan korang.

Syarat:
1. Nak follow, boleh follow blog ini. Tak nak pun tak apa, no hal.

2. Kalau sudi, klik like page blog ni.

3. Nak letak blog aku dalam bloglist pun okay juga. Tak letak pun tak pe.

4. Buat satu entry yang bertajuk Segment: Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah dan sila linkkan banner yang ada kat atas ni (segment kenangan persahabatan masa sekolah) di dalam entri korang.

5. Nak tag kawan-kawan korang pun okay. Tak de tag pun okay.

6. Tinggalkan link entri korang kat dalam ruangan  komen ini, okay. =)

Tarikh Tutup: 29 Februari 2012. (Seminggu je. Cepat-cepat).

Senang je kan? 
Syaratnya mudah. Kalau nak buat pun okay je (senyum) tapi kalau tak nak buat pun tak pe. Gua tak kisah punya. Hehe~

Untuk dapatkan rambut yang cantik menarik,klik sini
Jom tengok race F1 percuma

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

49 ulasan:

cinta siswi berkata...

seronok sbb blh imbas time dulu2..hehe..

#lau siswi ade mase siswi join k.. :)

Hans berkata...

mesti ramai join punya sebab segmen nih menarik :-)

sha my heart berkata...

Siswi: a ah kan.. masa kita nakal2 dulu =)

ok

sha my heart berkata...

hans: hopefully, awak pun masuk la sekali =)

nia marlissa berkata...

insyaalah nia join .. kena fikir dulu nih nak imbas memori kena godek2

biela bell berkata...

kalau ulas tang bab nie.. 2 entri pun tak cukup..hahaha

ciksukaberangan berkata...

dah join ^^

http://ciksukaberangan.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

sha my heart berkata...

Hans: terima kasih =)

Nurul ain berkata...

kalau masa sekolah rendah dulu banyak kenangan yg kelakar2 je kot... ahaaaa

fariha hayati berkata...

first time join segment.. betul kewp macam nie?? huhuhu..
http://freya-lurve.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

Nizam Ijam berkata...

kalau sempat nnt saya join :)

Nizam Ijam berkata...

kalau sempat nnt saya join :)

anamizu kaito berkata...

TQ sha sbb invite cik ana skali.. insyaallah nti cik ana join ye..hehe





luv,
cik ana

CekbOlat-bOlat berkata...

pewwittt.. jnji sudah ditepati

http://emybloggergirl.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-sekolah.html

sha my heart berkata...

miss ina: i wait for ur entries =)

sha my heart berkata...

Nia: jom2 join =)

sha my heart berkata...

bell: 5 entri pun tak apa =)

sha my heart berkata...

Azri: okay =)

sha my heart berkata...

cik suka: terima kasih =)

sha my heart berkata...

Ain: kelakar pun tak pe, dear =)

sha my heart berkata...

fariha: hentam je la.. hahah~

terima kasih =)

sha my heart berkata...

ijam: okay =)

sha my heart berkata...

anamizu: join yer =)

sha my heart berkata...

cek bolat: terima kasih =)

eddy syrol berkata...

sorry.. takley join segmen ini.. secara jujur, saya takde sahabat waktu sekolah rendah.. kawan2 biasa adalah... kalau sekolah menengah ada (~_~)

Miziey berkata...

Alaa, gua tak ada kenangan laa masa zaman sekola dlu2. Gua dlu lahir2 jer dah boleh berjalan dan berlari trus gi kerja. Mihmihmih.
x)

Aien Not Alien berkata...

terima kasih jemput kita join... insya Allah kalau sempat kita buat ^_^"

missina berkata...

dah buat,, jom baca,,tak tahulah menepati ke tak dengan tajuk,,hehe

http://missina08.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

Rien Rose berkata...

http://www.rienrose.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

rien dah join! xtau lah best ke x huhu ni jer kngan rin ada T_T

Fazi Isma berkata...

sy join... =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/02/segment-kenangan-persahabatan-masa.html

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe selamat bersegment :D

sha my heart berkata...

Eddy: orite =)

cinta siswi berkata...

sayang.. sayang.. siswi da buat da..hikhik..

http://cikguceloteh.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

nia marlissa berkata...

dear fahmi dah join mewakili blog nia

http://niamarlissa.blogspot.com/2012/02/kenangan-persahabatan-masa-sekolah.html

Bui Junaidi berkata...

KAK BUI NAK JOIN TP TUNGGU...*__*

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hmm tak ingat dah kenangan time skolah dlu..huhu

Cik RoSs berkata...

DONE!

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

emy zulaiha berkata...

bestnye segmen nie..tp emy xde ide algi mlm nie :(

Aku Penghibur berkata...

http://mywasabicinta.blogspot.com/2012/02/segmen-kenagan-persahabat-masa-sekolah.html

cik Kartun berkata...

segmen yg menarik... tapi tgh takde mase... due date esok lak tu :(

Dyla Zaman berkata...

Dyla join ye.. http://dylazaman.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

Aien Asyikin berkata...

Join your Segmen :D

http://aienasyikin.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-masa.html

Puan Pelangi berkata...

Salam.
kite join :)
http://puanpelangibellogg.blogspot.com/2012/02/kenangan-persahabatan-masa-sekolah.html

p!q4h b@guss berkata...

dah like fb, dah follow blog n dah siapkan entri ni dgn jayanya waktu last day ni.. hehe ni link nya :

http://piqahbagus.blogspot.com/2012/02/segmen-kenangan-persahabatan-semasa-di.html

thanx :D

anismelon berkata...

huuu..xberkesempatan nak join la..rini last kan..huuu..gud luck pd yg join..:)

Yatie Awang berkata...

macam best je...

maaf dah lama akak tak datang sini, kehilangan jejak ke sini..blog bermasalah sikit

ABU berkata...

Waah ramai orng join... Tahniah..:)

Azee Hana berkata...

sangat menarik entry ni..nak join..tapi kejap lagi nak kene baiki laptop..x sempat nak tulis..huu..

Hans berkata...

dah tak tahu nak cerita apa dah
semua dah cerita sebelum nih
kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...