Langkau ke kandungan utama

Segment: Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah



Ini adalah entri melekat. Ada entri terbaru kat bawah.

Assalamualaikum.

Dah lama rasanya nak buat segment. Alhamdu lillah, segment kembali lagi. Yeah!

Segment ni bertujuan mengimbau kembali kenangan persahabatan semasa di sekolah rendah. Mesti ada kan? Tak kiralah kenangan korang tu adalah yang manis, pahit atau masam. Hehe, gurau je. Maksud aku, tak kisah kenangan persahabatan yang menggembirakan atau menyedihkan mahupun tragik.

Kiranya, ini adalah segment menulis kenangan korang.

Syarat:
1. Nak follow, boleh follow blog ini. Tak nak pun tak apa, no hal.

2. Kalau sudi, klik like page blog ni.

3. Nak letak blog aku dalam bloglist pun okay juga. Tak letak pun tak pe.

4. Buat satu entry yang bertajuk Segment: Kenangan Persahabatan Masa Sekolah Rendah dan sila linkkan banner yang ada kat atas ni (segment kenangan persahabatan masa sekolah) di dalam entri korang.

5. Nak tag kawan-kawan korang pun okay. Tak de tag pun okay.

6. Tinggalkan link entri korang kat dalam ruangan  komen ini, okay. =)

Tarikh Tutup: 29 Februari 2012. (Seminggu je. Cepat-cepat).

Senang je kan? 
Syaratnya mudah. Kalau nak buat pun okay je (senyum) tapi kalau tak nak buat pun tak pe. Gua tak kisah punya. Hehe~

Untuk dapatkan rambut yang cantik menarik,klik sini
Jom tengok race F1 percuma

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

49 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)