Lelaki dan Perempuan Kena Tahu | ! sha my heart

.

Rabu, 21 Mac 2012

Lelaki dan Perempuan Kena Tahu




Assalamualaikum.

Jiwang-jiwang sikit. Aku malas nak tulis panjang-panjang.

PEREMPUAN KENA TAHU
::seorang lelaki yang benar-benar mencintai anda tidak akan membiarkan anda pergi , tidak kira bagaimana sukar keadaan sekalipun::

LELAKI KENA TAHU
::seorang wanita yang benar-benar mencintai anda akan marah kat anda utk banyak perkara, tetapi masih terima anda seadanye walaupun anda telah menyakiti hatinya::



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one.

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

17 ulasan:

AcidFlynN WraitH berkata...

simple tapi mendalam, Laki dan Pompuan kena tahu, apa-apa pon jangan sesekali membelakangkan mak bapak korang. hahahaha

syuwai berkata...

nice and simple entri..

setuju gak dengan AcidFlynN WraitH.. redah org tua tu penting ;)

sis92 berkata...

tanpa lelaki siapalah perempuan
tanpa perempuan tiadalah lelaki

=)

huda jamil berkata...

dua dua kena saling melengkapi, mengalah, baru serasi. heee.

UniMeOw berkata...

ye..sy perlu taw tu...huuuu

Ana Farhana berkata...

duadua kena tahu..

Firdaus® berkata...

setuju!!
urmm miss her so much..
love her too~~

nice entry..simple tapi penuh mksud tersirat..

btw do follow my blog ye =)

L berkata...

hehe, kene bagi semua pempuan tahu ni like en3 nih..=).. haha tp xda fb..

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

sha my heart berkata...

Acid: ya redha ibu bpa tu penting.

sha my heart berkata...

Syuwai: a ah, pendek je.
Redah? Redah xleh la dear. Reda atau redha boleh. Hehe

sha my heart berkata...

Ying yang

sha my heart berkata...

Toleransi mmg penting. Apa yg penting krjasama. Hehe.

sha my heart berkata...

Ye perlu tau

sha my heart berkata...

ya

sha my heart berkata...

Tq sb stju.
Ehem2, sape tu? hihi

aah, simple je.

rasanya akak dh foll0w firdaus.

sha my heart berkata...

A ah.
Memang semua kena tau.

Eh kn ada butt0n like n send fb slps entri sy. Xnampak keluar ke?

NUR AYNIE berkata...

sy baru tau...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...