TV Internet Terbaru yang Memang Sempoi | ! sha my heart

.

Ahad, 26 Februari 2012

TV Internet Terbaru yang Memang Sempoi





Assalamualaikum.

Di Malaysia ada ke TV free yang boleh tengok melalui telefon adroid?

Jawapannya ada.

1malaysiaiptv.com.my
Anda boleh memuat turun aplikasi untuk dimasukkan ke dalam handphone andoid anda dan juga boleh layari erama.tv
Ada tv1, tv2, tv3, alhijrah, dan banyak tv yang aku tak pernah tahu pun ada, maklumlah tak de Astro. Kahkah. (Ala, nak tv8 nak tengok encik Baki Zainal). Sebelum ini, ada streaming sahaja tetapi dengan 1 Malaysia  Iptv ini lebih memudahkan anda menonton di mana sahaja sama ada di dalam negara mahupun di negeri orang.

Oh ya, bukan tv dalam negara sahaja tau, ada tv di luar negara juga ada seperti e-Korea dan KBS (coming soon).

Tunggu apa lagi, gunakan kemudahan yang ada dan tonoton televisyen di mana sahaja =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

peyansanstaro berkata...

Asyik TV pon okey gak !

Jerr berkata...

wahh. bestkan dunia IT sekarang :D

obi berkata...

woah..terbaik..tahniah..bagi info..hehe

Bizstudent berkata...

Wah! Sempoi!... boleh cuba ni :)

Jom baca entri Harfiz-->Kalendar Jadual Tarikh Ujian MUET 2012

cinta siswi berkata...

ala..siswi xda android..heee

sha my heart berkata...

Peyan: Asyik Tv? tak pernah dengar

sha my heart berkata...

Jer: mmg best. mcm2 ada =)

sha my heart berkata...

Obi: sama2 =)

sha my heart berkata...

biz: tq

sha my heart berkata...

siswi: lappy sudah. hehe~

MIEstereo berkata...

mmg menarik tapi dah lama xde update n xde tambahan channel..

http://amyzingmalaya.blogspot.com/2012/03/android-apps-yang-wajib-cuba.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...