Kena Paksa Jadi Admin, Kejam Kan | ! sha my heart

.

Ahad, 12 Februari 2012

Kena Paksa Jadi Admin, Kejam Kan



Assalamualaikum.

Apa kes ni siap kena paksa-paksa jadi admin? Kejam ke kalau kena paksa?
Ok, aku ceritakan.. Hari tu suam-suam kuku, aku nak on line macam biasa. Perkara pertama yang mesti aku buka ialah facebook (fb), blog aku ni dan tengok ulasan, secara serentak.

Terkejut aku sebab nampak ada notify dari fb yang menyatakan kawan aku yang jugak founder melantik aku jadi admin. Biar betul! Sedangkan dah lama aku jengah group tu. Malas la, aku bukannya ramah-tamah sangat. Aku suka tegur sapa orang je. Aku borak dengan orang-orang yang okay je, yang masuk air macam aku. Haha~

Sepatutnya, founder tu (namanya Bubu) dah lama lantik aku jadi admin. Lantik la masa aku aktif kat situ, kan. Tapi lain pula, masa aku duk diam-diam, dia lantik plak. Bukannya aku tak nak, tapi malas doe. So, aku komplain la, tapi ini yang dicakapkan kat aku, macam gambar kat bawah ni.



Aku dengan Bubu tu dah lama kawan. Nak tolak, kesian plak kat dia. Tak sampai hati nak kecewakan dia. Lagipun admin je, bukannya kena buat apa-apa pun.

Aku selesa kawan dengan dia, mereng-mereng macam aku. Ada cinta antara kami? tak de la. Kawan je. Oh ya, dia bujang lagi. Boleh la sesiapa nak tackle. Haha~

Sesiapa nak masuk group tu, request je klik sini, nanti ada la admin yang approvekan. Tapi jangan ping blog tau, sebab founder dah tak kasi.


P/s: Apa yang kejam? Tak de pun... Mood menulis entri aku lari ke laut, weh. Argh! Nantikan semangat blogging aku naik plak. Aku kongsikan macam-macam dengan korang, k. I wait for that moment =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

18 ulasan:

Azek zk berkata...

kesian dia. sabor jelh ye..

nia marlissa berkata...

tahniah yerk

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

huyo~ jadi admin! hebat~ huhu

cinta siswi berkata...

da rezeki tuh dear.. :)

erleena berkata...

haha sis niee,ngat nak mngamuk ke ape..okelah jd admin , tak wat keje takpe,kne out grup ja , bukan dpt gaji kn jd admin X)

sha my heart berkata...

Azek: kesian kan.. lalala~

sha my heart berkata...

nia: marilah menyemarakkan lagi YPKE tu.. =)

sha my heart berkata...

zuan: biasa2 je la.. jom la join =)

sha my heart berkata...

siswi; rezeki apa? *blur

sha my heart berkata...

erl: kena paksa tu.. huhu~

berani nak pecat admin ni? buatlah buat. hahaha~

Pendamba Mawar berkata...

tabik admin

Gary Asip berkata...

sy pun ada kena paksa jadi admin~... T^T

nur amylia berkata...

jadik admin ? hevaat tu ! hahaha :D

biela bell berkata...

penah jugak jadi admin kat satu group nie..asalnya memang menolak jugak..sebab kita takde lah nak ramah tamah sgt kan..tapi bila semua kata just kawal group tu je..akhirnya stujulah..tapi dlm kes paksa..bunyik agak kejam la..hahah

sha my heart berkata...

pm: tabik balik..

sha my heart berkata...

gary: rasanya kak sha tahu kes tu. =)

sha my heart berkata...

nur: admin? heaven? ye kot.. haha~ ada kuasa sikit. lalalala~

sha my heart berkata...

bell: saja je cakap paksa.. biar nampak tragik sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...