Kalaulah Awak Tahu, Tapi Awak Tak Nak Tahu | ! sha my heart

.

Isnin, 20 Februari 2012

Kalaulah Awak Tahu, Tapi Awak Tak Nak Tahu


Assalamualaikum.
untuk PARA LELAKI ...

-Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan jatuh cinta,
lelaki itu tidak semestinya punya segalanya
tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.

-Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata,
itu bukan bermakna dia lemah,
tetapi dia sedang mencari kekuatan
untuk terus tabah menyintai lelaki itu.

-Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan marah,
memang dia tidak mampu mengawal perasaannya
tapi percayalah, itulah maknanya
dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu.

Lihat saja pasangan yang baru bercinta, mereka jarang bergaduh.
Tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang,
semakin pula banyak pertelingkahan yang berlaku.

-Andainya lelaki tahu..
Apabila perempuan bercakap banyak,
dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas,
tapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat ♥

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

cinta siswi berkata...

so sweettt...

lelaki oh lelaki.. andainya kamu tahu.. :)

L berkata...

kenal dah seket2 pasal pempuan dari en3 nih.. huhu. thx..

Jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Nur berkata...

nih rasa nak pergi bagi 'lelaki' baca, baru dia tahu apa yg kita rasa,..zzz

peyansanstaro berkata...

senyum tak kata apa2..
hehehe =))

MISSIPI berkata...

ayat sha ke?so kreatif n sweet =) i like it.

biela bell berkata...

haha..itulah wanita :)

faridah nazurah berkata...

haha perempuan memang macam tu kan..

the puffy clouds berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mish eden berkata...

eden setujuuuu!!! sama laa kita...aishh...kalau la lelaki tw kn

Cik Atien berkata...

kalau lah lelaki tau kannn. HUUU

Qarr Jalil berkata...

terima kasih..dah tahu knp..good entry :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...