Langkau ke kandungan utama

Do I Special?



Assalamualaikum.

Sometime, i was thinking what the special aspect i have untill so many people want to close with me? It is because my sis always condemn me, make me feel i am useless. But to people who really appreciate who i am in their life, it cherish me. =)

First of all, of course the celebrities, chat with me
They interact with me although has thousand of fan! I just an ordinary fan. Feel great.

Second, the head person in my association remember me, in thousand of people them met
They are busy people to strive the life, met so many people. Feel important.

Third, my friends who always cheerish me.
I was impress they, but they impress me, this situation make me more impress them. Love u all. =)

Fourth, friends from group owned by my friends, Y.P.K.E: Bubu, Acai Apek,Semut Hitam, Fadthiyatul, Rien Rose, and all.

Last but not least, my family who very very very very der understand me..

 Ommani, Abujie, Oppa plus Unnie Yah, Unnie plus Oppa Ruzli, Unnie Jag plus Oppa Syarif, Dongseng Bah, Dongseng  Cik Ah and Dongseng (Mie). Adam, Aidi, Alim, Merah, and Budak Kecik (Umai), Farah, Iesha, Amar, Bihah, and Syafrien.


Conclusion:
Feel i am very special. Thank's ALLAH =)



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

16 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)