Langkau ke kandungan utama

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam




Assalamualaikum.

Time to join segment.

Baru je bebaru ni berborak dengan Ijam pasal blog. Biasanya kami akan bercerita pasal rancangan untuk blog masing-masing. Al-maklumlah dua-dua blogger hebat (aku perasan. Ijam ya, blogger hebat), bila bertemu pasti bincang pasal future planning blog je. Hihi~


Macam mana kami kenal?

Kami satu tempat belajar dan antara orang penting dalam Sintokkian's. (Aku perasan lagi. Ijam ya, memang orang penting. Dia la yang buat logo Sintokkian floating dan organizer gath ke-dua Sintokkian pada Selasa lepas. Jeles gile aku tak dapat join).

Ok, faham kan kami kenal macam mana. Kalau bab-bab teknikal blog, aku selalu rujuk dia. Terima kasih Ijam =)


Tag:
Peyan
Anif
Jerza
Anis

Pasti aku akan bagitau pada diorang ni semua.

Pesanan untuk Ijam: Semoga muka-muka Sintokian ni masuk dalam vlog ko. Aku tak lupa kawan-kawan. Baik tak aku? Haha~ Perasan lagi.

Nanti aku buat segmen, ko masuk pula, k. Kalau sudi. Kalau busy tak pe, faham. Ko kan retis. Haha~ =)


Kalau nak join segment Ijam boleh klik sini atau klik banner.



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.
11 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)