Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam | ! sha my heart

.

Selasa, 6 Disember 2011

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam




Assalamualaikum.

Time to join segment.

Baru je bebaru ni berborak dengan Ijam pasal blog. Biasanya kami akan bercerita pasal rancangan untuk blog masing-masing. Al-maklumlah dua-dua blogger hebat (aku perasan. Ijam ya, blogger hebat), bila bertemu pasti bincang pasal future planning blog je. Hihi~


Macam mana kami kenal?

Kami satu tempat belajar dan antara orang penting dalam Sintokkian's. (Aku perasan lagi. Ijam ya, memang orang penting. Dia la yang buat logo Sintokkian floating dan organizer gath ke-dua Sintokkian pada Selasa lepas. Jeles gile aku tak dapat join).

Ok, faham kan kami kenal macam mana. Kalau bab-bab teknikal blog, aku selalu rujuk dia. Terima kasih Ijam =)


Tag:
Peyan
Anif
Jerza
Anis

Pasti aku akan bagitau pada diorang ni semua.

Pesanan untuk Ijam: Semoga muka-muka Sintokian ni masuk dalam vlog ko. Aku tak lupa kawan-kawan. Baik tak aku? Haha~ Perasan lagi.

Nanti aku buat segmen, ko masuk pula, k. Kalau sudi. Kalau busy tak pe, faham. Ko kan retis. Haha~ =)


Kalau nak join segment Ijam boleh klik sini atau klik banner.



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

ABU berkata...

ini orng sama macam aku kuat perasan hahahahhaha..

oh baru kenal dgn beliau..
semoga berjaya ya.. ok faham dah mcm mana korang kenal..

Jerr berkata...

ait . ooo .thnks tag jer :)

Nizam Ijam berkata...

TQ tau sebab join :D

khairul akmal bin azman berkata...

wat terbaik!

Muhd Hanis Harun berkata...

i follow

sha my heart berkata...

Abu: aku jarang perasan. baca blog ko terus addict dengan perasan. Haha~ gurau je wei.

dah lama kenal dgn dia. ok, tq =)

sha my heart berkata...

Jer: kelu ke? haha~

sha my heart berkata...

Ijam: no hal.. janji ada muka2 sintokkian ni. haha~

sha my heart berkata...

Khairul: kena suruh Ijam yg buat

sha my heart berkata...

hanis: jom follow2 =)

Nizam Ijam berkata...

vlog dah kluar...
http://www.nizamijam.com/2011/12/vlog-untuk-segmen-nak-masuk-dalam-vlog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...