Korang Jeles Tak | ! sha my heart

.

Selasa, 6 Disember 2011

Korang Jeles Tak





Assalamualaikum.

Korang pernah tak rasa, bestnya blog orang lain? Korang pun berusaha untuk jadi baik dan terbaik begitu juga, tapi tak berjaya pun macam diorang. Pernah tak?

Aku pernah. Kadang-kadang rasa, bestnya blog orang lain. Bestnya entri orang lain. Entri aku biasa-biasa saja. Kawan-kawan blogger pun tak ramai tapi diorang terbaik tanpa diorang siapalah aku ni.

Eh, dah jadi luahan perasaan plak. Haha~

Tak de la, aku ok jer. Aku tak kisah sangat sebab dah belum sampai masa dan aku sendiri yang tak kreatif, tak banyak ilmu, berjalan-jalan macam orang lain. Tapi aku akan tulis juga, berblogging cara aku. Korang suka, kan? Haha~Perasaan.

Aku pun dah jadi perasan pula. Ni semua sebab suka sangat baca entri-entri Abu. Haha~ Salahkan orang lain padahal diri sendiri yang perasan! Kahkah~

Maaflah, aku banyak gelak dalam entri-entri aku, sebab aku memang happy macam ni. =) Cuba korang baca dan gelak macam aku, baru korang akan terasa kemeriahan dan keceriaanku. Hahaha~

Kesimpulan, jadilah diri sendiri. Tak perlu nak cemburu pada orang lain. Er, ada orang jeles dengan aku tak? (Perasan lagi!)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

33 ulasan:

chiqubie berkata...

blog akak pun besh

Nelly The Strange berkata...

semua ada kelebihan masing2 . tak semua sama .
kadang2 , bila kita rasa cemburu dengan orang lain , kita boleh ada semangat @ jadikan sebagai idola kita sendiri . supaya kita lebih berusaha untuk mencapai sesuatu ~

cik abbit berkata...

setiap orang mem punyai pendapat & idea yang berbeza :D

LynnDamya berkata...

hahaha apela sha ni, u tgk follower u dh brape ramai, entry u ade je org komen, visitor selalu ade, ok what.. :) yg penting u tulis je ikut style u ok dear..hehe

UniMeOw berkata...

yea,,juz b urself..idop sng,,ht girang..eheh

Nizam Ijam berkata...

blog ni ramai pengikut dia :D

Syukri Mohtar berkata...

jeles..nak2 dengan blog ni..
-__-
hehehe.

missina berkata...

jelesla tgk follower awk tu ribu2,,ehehe,,betul2,,just jd diri sendri je kan,,takleh nak paksa2 dan tiru penulisan org len,,

Anif Abdullah| AA berkata...

blog akak best ..
ayat mudah paham n berinfo :)

Muhd Hanis Harun berkata...

nice :)

sha my heart berkata...

Chi: ye ke?
belum lagi kot tahap best tu..

sha my heart berkata...

nelly: ya. cemburu utk naikkan semangat. =)

sha my heart berkata...

cik abbit: itu sudah tentu

sha my heart berkata...

Lyn: tq sedarkan i.. =)

sha my heart berkata...

uni: be urself

sha my heart berkata...

ijam: ramai2 pun tak terlawan follower ko, wei.. =)

sha my heart berkata...

syuk: hahaha~

sha my heart berkata...

miss ina: kena usaha lebih =)

ya, jadi diri sendiri lagi senang =)

sha my heart berkata...

anif: mmm, really? (still thinking)

sha my heart berkata...

hanis: nice too

Ann Ishak berkata...

saya tak rasa bosan pun dengan setiap entry yang ada dalam blog ni...hihihi malah turut ketawa bersama hahahahihihi

sha my heart berkata...

ann: tq =)

chEntA berkata...

berblogginglah dengan cara sendiri..ni pun dah best la dear..=)

BoLong aNak sempoRna berkata...

kadang2 aku pown camtu... hahahaaa
tapi tak la sampai tahap perasan diri sendiri... hahaa

AciDFlynNWraitH berkata...

blog sha mmg best pon

sha my heart berkata...

Chenta: ya, memang ikut cara sendiri pun.

best ke? terima kasih.. =)

Juliet_iRa~" berkata...

hee..blog sha pon best...

just be urself!

❤MuRni DahLiA❤ berkata...

nice blog...i follow..=)

sha my heart berkata...

Semporna: sama la kita.

aku dapat sindrom perasan ni. haha~

sha my heart berkata...

Acid: tq wei.. blog ko pun best.

sha my heart berkata...

ira: tq dear..

ya, memang jadi diri sendiri =)

sha my heart berkata...

Murni: tq =)

keindahan Hidup(faizul) berkata...

bukan jeles bila tgok blog org len menarik tpi menjdi smngat untuk jadi mcm tu jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...