Langkau ke kandungan utama

Kegiatan Malam, Ehem



Assalamualaikum.

Malam semalam aku tidur lewat. I means, aku tak tidur malam. Tidur pun dah pukul 9.30 pagi. Haha~

Sebab apa tak tidur? Sebab aku rasa ada tenaga lebih pula (klik sini), nak mesej dengan dia tu tapi dia tidur pula. Aku tunggu la, kot-kot dia tak tidur lagi. Tapi tak pe la, hati masih berbunga-bunga. Haktui~ gelinya. Hihi~

Terasa teringin nak tengok cerita Korea. Tak sangka lawak pula mengeletek hati. Aku nak gelak kuat-kuat pun tak boleh, kena control gelak. Ye la, famili aku tidur kot. Lagipun pukul 3 pagi, beb. Kang aku gelak, ada yang turut menggilai. Haha~

Then, aku layan You Tube Mat Lufthi, memang terbaik la dia ni. Haha~

Pagi, dia online tapi buat tak tau je pada aku. Sedih la jugak. Haha, gediks!

Kesimpulannya, tengok gambar siang-siang, baru boleh gelak kuat-kuat. Haha~ Eh, banyak pula aku gelak dalam entri ni. Hihi.

P/s: Macam mana ya nak buat supaya orang faham yang kita sukakan dia? Haha~ Apa punya soalan..

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)