Kegiatan Malam, Ehem | ! sha my heart

.

Sabtu, 17 Disember 2011

Kegiatan Malam, Ehem



Assalamualaikum.

Malam semalam aku tidur lewat. I means, aku tak tidur malam. Tidur pun dah pukul 9.30 pagi. Haha~

Sebab apa tak tidur? Sebab aku rasa ada tenaga lebih pula (klik sini), nak mesej dengan dia tu tapi dia tidur pula. Aku tunggu la, kot-kot dia tak tidur lagi. Tapi tak pe la, hati masih berbunga-bunga. Haktui~ gelinya. Hihi~

Terasa teringin nak tengok cerita Korea. Tak sangka lawak pula mengeletek hati. Aku nak gelak kuat-kuat pun tak boleh, kena control gelak. Ye la, famili aku tidur kot. Lagipun pukul 3 pagi, beb. Kang aku gelak, ada yang turut menggilai. Haha~

Then, aku layan You Tube Mat Lufthi, memang terbaik la dia ni. Haha~

Pagi, dia online tapi buat tak tau je pada aku. Sedih la jugak. Haha, gediks!

Kesimpulannya, tengok gambar siang-siang, baru boleh gelak kuat-kuat. Haha~ Eh, banyak pula aku gelak dalam entri ni. Hihi.

P/s: Macam mana ya nak buat supaya orang faham yang kita sukakan dia? Haha~ Apa punya soalan..

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan:

eiyzniey berkata...

Mat lutfi mmg terbaikk..bez3.
Ehehhe

sha my heart berkata...

eizniey: yup, he is the best =)

ABU berkata...

oo ada admire dgn someone ya.. utungla, siapa la orng bertuah tu :D

sha my heart berkata...

Abu: orang tu untung, aku juga yg tak untung sebab dia tak tau. haha~

missina berkata...

wahh dah fall in love ye,,tp seksa klu cinta terpendam ni,,huhu

sha my heart berkata...

miss ina: ye ke? tak pe, tak lama lagi dia bakalan tau. hihi~

Farah Ain Abdullah berkata...

10 HUKUMAN ORANG YANG BANYAK KETAWA!

1. Mati hatinya.

2. Hilang Air mukanya (malu dan kemuliaan).

3. Digemari syaitan akanya.

4. Dimurkai Allah.

5. Disoal padanya pada hari kiamat.

6. Dipalingkan oleh Nabi Muhammad s.a.w pada hari kiamat.

7. Dikutuk para malaikat.

8. Dibenci oleh semua penghuni langit dan bumi.

9. Lupa pada segala-galanya.

10. Terbuka aibnya pada hari kiamat.

"Tertawa-tawa di masjid menggelapkan suasana kubur".

copy paste dr

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/10-hukuman-orang-yang-banyak-ketawa.html

Juliet_iRa~" berkata...

hee..bg hint laaa suka kat dia..bg lagu ke..hehehee ;p..tp jgn secara terus..kias2..kekeke

Raisya Haris berkata...

Eh, akak sha dah fall in love. Hihi~ ^^

Original CikTeddy berkata...

ckp jerk terus!huahaha

Nizam Ijam berkata...

tajuk menakutkan..haha

NUR AYNIE berkata...

sukarnya nk jawab soalan kak sha tu huuuhu

sha my heart berkata...

ira: baek.. hihi~
tq dear =)

sha my heart berkata...

ira: baek.. hihi~
tq dear =)

siti nor atika ruslan berkata...

ia..soalan 2 ssh lh..he2..
tp selamat berjaya ngan admire awk 2..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...