Ini Barulah Website yang Mantap, Tahniah | ! sha my heart

.

Isnin, 5 Disember 2011

Ini Barulah Website yang Mantap, Tahniah




Assalamualaikum.

Aku mencari stream untuk tonton tv malam semalam.

Aku tak pernah jumpa lagi web yang sebegini lengkap yang menyediakan link-link yang berkaitan dan juga mengenalpasti apa yang error. Bukan setakat itu sahaja, ia juga memberitahu akan alternatif dan juga jalan penyelesaian (solution) kepada masalah yang dihadapi.

Aku teruja! Syabas buat team web 8tv (Media Prima). Korang boleh tengok link kat bawah ni:


Satu page je dah lengkap semua penerangan. Awesome, kan? =) Aku dah admire ni. Ada tak sesiapa team webmaster tu yang bujang? Jom kita kahwin. Haha~


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

7 ulasan:

mr pot n mrs lat berkata...

nice entry babe :)

: MRS LAT :D

Rtp Farra Arisha berkata...

hihi, very awesome of you! :)

sha my heart berkata...

mrs pot: tq =)

sha my heart berkata...

Rara: u r more awesome, dear =)
Awesome wei..

sergeant keroro berkata...

usha jap

sha my heart berkata...

azri: sila2..

ABU berkata...

terjah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...