Langkau ke kandungan utama

Imaginasi: Perlu Kembali


Assalamualaikum.

Kali ni jom main berimaginasi/berangan sikit. Berjiwang-jiwang sikit. Jom main, best juga ni.. =)



Korang pernah ada ex-bf/gf, putus lama dah. Tapi korang tau dia masih ada hati pada korang. Dia ada orang lain, korang pun ada orang lain.

Jadi, hiduplah korang masing-masing dengan kehidupan korang. Korang pun dah berapa kali break up dengan lain. Dia pun sama. Sekarang ni masing-masing solo dan single mingle and available.

Korang suka dengar radio on line. Kebetulan, si dia pula merupakan Deejay kat sebuah radio on line. Dia kasi link. Korang pun klik la. Nak mencuba dengar lagu dari radionya.

Korang tulis kat wall dia, lagu stok-stok orang tua je dengar. Saya ni muda belia lagi cute lagi. Hahaha~ :P

Serta merta dia pasangkan lagu rancak dan lagu muda belia.

Hati korang berdetak kuat. Rindunya korang nak dengar suara lunak si dia yang telah bertahun korang tak dengar. Serius, korang rindu. Kenangan bersamanya sikit-sikit muncul.


"apakah perasaanku kelak, mendengar suaranya?'

Hari-hari korang dengar radio tu. Korang teringin mendengar suaranya. Dia pula berkata-kata seolah ingin bersamamu kembali. Jantungmu berdegup kencang. Mahukah kau kembali? Perlu ke? Bolehkah? Takut pisang berbuah dua kali.


*Teet, sila kembali ke realiti.

Persoalannya, perlukah diterima kembali?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)