Imaginasi: Perlu Kembali | ! sha my heart

.

Jumaat, 23 Disember 2011

Imaginasi: Perlu Kembali


Assalamualaikum.

Kali ni jom main berimaginasi/berangan sikit. Berjiwang-jiwang sikit. Jom main, best juga ni.. =)



Korang pernah ada ex-bf/gf, putus lama dah. Tapi korang tau dia masih ada hati pada korang. Dia ada orang lain, korang pun ada orang lain.

Jadi, hiduplah korang masing-masing dengan kehidupan korang. Korang pun dah berapa kali break up dengan lain. Dia pun sama. Sekarang ni masing-masing solo dan single mingle and available.

Korang suka dengar radio on line. Kebetulan, si dia pula merupakan Deejay kat sebuah radio on line. Dia kasi link. Korang pun klik la. Nak mencuba dengar lagu dari radionya.

Korang tulis kat wall dia, lagu stok-stok orang tua je dengar. Saya ni muda belia lagi cute lagi. Hahaha~ :P

Serta merta dia pasangkan lagu rancak dan lagu muda belia.

Hati korang berdetak kuat. Rindunya korang nak dengar suara lunak si dia yang telah bertahun korang tak dengar. Serius, korang rindu. Kenangan bersamanya sikit-sikit muncul.


"apakah perasaanku kelak, mendengar suaranya?'

Hari-hari korang dengar radio tu. Korang teringin mendengar suaranya. Dia pula berkata-kata seolah ingin bersamamu kembali. Jantungmu berdegup kencang. Mahukah kau kembali? Perlu ke? Bolehkah? Takut pisang berbuah dua kali.


*Teet, sila kembali ke realiti.

Persoalannya, perlukah diterima kembali?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

16 ulasan:

khairul akmal bin azman berkata...

say no to ex da!
format pale already

tweet: kayrulelurvect

Raisya Haris berkata...

Depends pada perubahan ex tu. Kalau dia dah berubah dan tak macam dulu, maybe boleh terima balik kot.

Yatie Awang berkata...

kalau akak rasanya tak kut..

Wanita suka mengumpat sulit dikapankan

Nens Collection berkata...

kalo sy pon xnk dh ex balik..;)
cari yg baru..minat dan gaya yg baru..hihi

anismelon berkata...

kalau masih syg y not..kalau dah xsyg..bye bye jelah..weee

hawiz berkata...

ermm...tgk cmner..ntah laa..hurmm

sha my heart berkata...

kairul: ok2. say no.

dah follow ur twit =)

sha my heart berkata...

raisya: mungkin la.. tapi kena test dulu

sha my heart berkata...

yati: =)

sha my heart berkata...

nens: lebih segar kan? =)

sha my heart berkata...

anis: tq dear kasi pndpt

sha my heart berkata...

hawis: ikut keadaan..

Abg Stalker berkata...

pendapat sy klu terlalu syg dan jenis pemaaf bole la bg 2nd chance.tp sy xpnh bg 2nd chance kt ex gf. :D luka dibadan nmpk,luka dihati tuhan je tahu. :)

aimie amalina berkata...

weeeeee
depend kpd apa kesalahan yg dia buat yg boleh kite clash dgn dia
kalo die betol2 ikhlas, y not kan?

iMBobo berkata...

kalau cinta pandang pertama tak mustahil boleh terima kembali :)

NUR AYNIE berkata...

erm...=.='' xleh komen nie..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...