Hati Berbunga Ceria | ! sha my heart

.

Rabu, 7 Disember 2011

Hati Berbunga Ceria




Assalamualaikum.

Hati gembira berbunga-bunga.

Nak cerita kat sini tak boleh, terlalu public sebab ramai orang yang kenali aku secara personal membaca blog bolog ni. Haha~

Apa pun, terima kasih ya ALLAH.

Ya ALLAH, ku mohon yang terbaik.

Korang, doakan aku, k.

Hati berbunga-bunga..

Ceria =)
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

13 ulasan:

mizmarmalade berkata...

Haaa, kantoiii... hehe! sukenye tgk kak Sha hepi... Semoga terus ceria + bahagia selalu ya :)

sha my heart berkata...

fara: Kantoi apa pula?

ya, tengah happy ni =)

tq dear :)

Khairil berkata...

ada org masuk meminang kut..tu yg hepi ni...haha

khairul akmal bin azman berkata...

ke dapat bf baru ni..

Ana Farhana berkata...

waaa..gembira nyerrr,ce citooo

Cik Bhulat berkata...

amboi..hati berbunga2..boleh buat taman bunga ni..lepas ni buat entry dalam hati ada taman lak ye..hehe

sha my heart berkata...

Pak cik: Belum..
sebab lain la =)

sha my heart berkata...

Khairul: masih single and available. kahkah, promote sikit.. =)

sha my heart berkata...

Khairul: masih single and available. kahkah, promote sikit.. =)

sha my heart berkata...

Ana: belum sampai masa nak cerita =)

sha my heart berkata...

cik Bhulat: ehem2. apakah? lalala~

iMBobo berkata...

kena pinang ke?hehe

sha my heart berkata...

Bobo: tak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...