Blog Aku (Sha My Heart) Digodam Angkara Terlalu Comel | ! sha my heart

.

Isnin, 26 Disember 2011

Blog Aku (Sha My Heart) Digodam Angkara Terlalu Comel



Gambar printscreen ni menerangkan segala-galanya. Ada waktu dan tarikh lagi.

Assalamualaikum.
Tadi masa aku tengah duk online melayan kunjungan balas ke blog rakan-rakan, tetiba google cakap, password aku diubah oleh seseorang sejam yang lalu. Aku dah syak, ada orang nak hack ni, cubaan menghack.

Tapi, aku pergi tukar password dulu. Supaya orang tu tak dapat nak hack lagi. Haha~
Terfikir juga apa yang bestnya dengan aku ni? Ke ada haters?

Beberapa jam kemudian, aku refresh page blog aku, sah dah kena hack. Perasaanku? Lucu je rasanya. Kelakar pula. Ye la, sebelum ni kawan-kawan aku je yang kena hack. Aku pun tak tau kenapa blog aku kena hack. Nak kata popular, tak la.. Biasa je. Ramai lagi blogger yang popular.

Aku yang tahu pasal ilmu nak elak hack ni pun kena juga. Adoi~ Tapi aku chill je. Sebab aku tahu apa tujuan mereka hack tu, bukan nak buat apa-apa pun. Just nak suruh beringat je.
Aku pun pergi la borak-borak dengan si hack ni. Ok juga dia ni.

Jap je, janji nak pulangkan hari tu jugak, jam 3 pagi. Tapi bila dia nak pulangkan, blog aku, dia kata tak dapat nak masuk sebab aku dah ubah password. Haha, memang la aku ubah, ingat dia sorang je tau bab hack ni? Haha~ belagak padahal aku tak tau pun.

Pukul 3 lebih dah dapat balik.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

19 ulasan:

NUR AYNIE berkata...

terlalu comel? hihhi...mmg comel...=)

eiyzniey berkata...

Comel sgt tuuu.haishh..bhya jgk comel2 ni yee
Hehee

aimie amalina berkata...

heeee
die plak terkena ye
ayoooo..
peminat kak sha gamaknye ni
hehehe :))

'yAnA' Cute berkata...

lol...nseb baek kejap je an kak sha..
xpe2..dia na test security je 2..
hacker nie mst bru abes kuliah..
nk test2..t'kne blog akak..
hati2 tau.. :)

Cik Jingga berkata...

ha.a... haritu masuk kat blog ni kuar benda alah yg mcm print screen tu..cuak jgak even bukan my blog yg kena..hhuhuhu.. akak bt la entri psal nk elak hack bole???

PrinCe YeD berkata...

a noob hacker..
dia x boleh mengondam blog anda..
tetapi..anda mungkin terkena fishing
*phising dari dia..

dia akan ambik all html dia ..
N paste kat html awak..
tu jadi ada gamba dia..

Raisya Haris berkata...

Heeee~ Syukurlah akak dapat blog balik, dah lama tak baca posts akak sha. ^^

Cerciter Hana Niey berkata...

oh,tkut je dgr bla bab hack2 ni.. tp nasib bek akak dpt blik blog ni.. hihi

sha my heart berkata...

aini: perasan je, padahal tak comel pun. comot ada la..

sha my heart berkata...

aini: perasan je, padahal tak comel pun. comot ada la..

Bui Junaidi berkata...

baik hati jugak hackers tu bagi balik blog kita yer

apa tujuan sebenar dia org ni buat mcm tu..?

sha my heart berkata...

aimie: entah la.. peminat ke pembenci. wakaka~ ops, pengembara timur jgn marah ye :P

sha my heart berkata...

eiyzniey: hahah~

sha my heart berkata...

yana: eh, macam kenal je sape tu? mesti kak sha kenal juga kan? :P tak lain dan tak bukan la..

tapi kalau la dia, memang kak sha akan menjerit la. haha~

tapi nape dia dah tak guna nama dia yg famos amos tu ye?

sha my heart berkata...

cik jingga: ye ke.. cuak? hehe~

ok. sedang diusahakan. =)

sha my heart berkata...

prince yed: ye ke? macam tu ek. ilmu baru ni..

sha my heart berkata...

raisya: syukur.. =)

kalau tak bagi balik, jenuh la..

sha my heart berkata...

cik tom: tak seram lagi dah kalau macam tu. cuak tu. haha~

Tanpa Nama berkata...

eh...macam mana blh sembang2 ngan hacker tuu??? cik siti blurr skrg ni....blog kena hack kul 4 pagi...tak dak sapa nak tolong...smua da tido...huhu...http://eimah2328.blogspot.com....sedeyh jadi anonymous ja skrg...:'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...