Sesi Meluah Perasaan. | ! sha my heart

.

Jumaat, 18 November 2011

Sesi Meluah Perasaan.

Assalamualaikum.

Sesi meluah perasaan. Kahkah, berperasankah kau selama ini?

Sekarang ni rasa semakin rimas apabila ada saja yang nak menyibuk. Mungkin ini harga yang perlu dibayar apabila popular. Telan sajalah.

Semua ini menjadi lebih parah apabila ada six sense. Semuanya akan tahu. Tahu siapa yang ikhlas, siapa yang sekadar mahu menumpang glamour.

Tak ada jalan mudah. Belajar dari bawah. Pegang ni.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

12 ulasan:

Saiazuan berkata...

hmm kadang2 kena simpan je perasaan tu :)

sergeant keroro berkata...

tengok jela.

Ana Farhana berkata...

wuuu... ^^

cinta siswi berkata...

sabar jela syg.. :D

aimie amalina berkata...

mimi susah nak luahkan kat org tapi kalo nk luah tu bole je kalo kena mase..heeeee

sha my heart berkata...

zuan: memang la. ni dah tak terbendung lagi. Kahkah.

But, i now, i can practise profesional attitude =)

tq dude =)

sha my heart berkata...

Azri: tu la, tengok dan gelak je la. Kahkah.

macam2 perangai orang kan..

sha my heart berkata...

Ana: hmm.. =)

sha my heart berkata...

cinta: tq dear. u make me up =)

sha my heart berkata...

aimie: kena pilih orang yg dipercayai =)

bLaCk pEarL berkata...

bila kita dh jd hotstuff, x ksah laa dlm apa2 aspek skalipon, akn ada owg yg suka mnumpang kepopulariti kita. pura2 baik ngan kita. apa yg kita wat, dya pon wat gak.

syahnaz berkata...

http://whereistheloveiz.blogspot.com/


follow me.. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...