Langkau ke kandungan utama

Sape nak baju Free?~ IMANN ABDUL GALLERY GA

Assalamualaikum.

Lama rasanya tak join contest, GA.

CARA-CARA UNTUK MENYERTAI 

1~Buat satu post tentang GA ini dgn banner bawah dilekatkan sekali.. (TAJUK POST: Sape nak baju Free?~ IMANN ABDUL GALLERY GA) Tulis la ape-ape yang rase nak tulis... nak follow blog boleh..tak nk follow takpe..



2. 'Like' page kami  imannabdulgallery-DONE
3. Jawab survey ni SURVEY  & setuju utk next survey~~Ini yang harus yeee.. (Pemenang akan dipilih berdasarkan nombor bertuah ketika menjawab survey)
-DONE

Ok..tu je syaratnya..dh buat semua diatas sila tinggalkan email serta link blog di komen bwh atau boleh email aeshcame@gmail.com nama, link blog serta email yg diguna dlm survey ye...Thxxx 

*TARIKH TUTUP : 30 HB 11 2011*
*PEMENANG AKAN DIUMUM BULAN 12 YA*

Yah, jom join.


6 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)