Sape nak baju Free?~ IMANN ABDUL GALLERY GA | ! sha my heart

.

Ahad, 27 November 2011

Sape nak baju Free?~ IMANN ABDUL GALLERY GA

Assalamualaikum.

Lama rasanya tak join contest, GA.

CARA-CARA UNTUK MENYERTAI 

1~Buat satu post tentang GA ini dgn banner bawah dilekatkan sekali.. (TAJUK POST: Sape nak baju Free?~ IMANN ABDUL GALLERY GA) Tulis la ape-ape yang rase nak tulis... nak follow blog boleh..tak nk follow takpe..



2. 'Like' page kami  imannabdulgallery-DONE
3. Jawab survey ni SURVEY  & setuju utk next survey~~Ini yang harus yeee.. (Pemenang akan dipilih berdasarkan nombor bertuah ketika menjawab survey)
-DONE

Ok..tu je syaratnya..dh buat semua diatas sila tinggalkan email serta link blog di komen bwh atau boleh email aeshcame@gmail.com nama, link blog serta email yg diguna dlm survey ye...Thxxx 

*TARIKH TUTUP : 30 HB 11 2011*
*PEMENANG AKAN DIUMUM BULAN 12 YA*

Yah, jom join.


6 ulasan:

UniMeOw berkata...

wow! macam best~

Juliet_iRa~" berkata...

mcm bestt jee..:D

msredcheesecake berkata...

Baju apa tu? Good luck yea...

sha my heart berkata...

Uni: kalau best, join la =)

sha my heart berkata...

ira: silalah join =)

sha my heart berkata...

ms Red: ada baju, skirt dan apa ya? terlupa sudah.

pergi la masuk ke link tu =)

TQ wish me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...