Meh Tanya Aku, Apa yang Korang Nak Tau | ! sha my heart

.

Jumaat, 11 November 2011

Meh Tanya Aku, Apa yang Korang Nak Tau


Assalamualaikum.

Aku nak ajak korang main permainan tanya-tanya. Korang tanya je la apa pun kat aku. Tanya teka-teki pun tak apa.

Aku akan jawab persoalan korang dan mention nama korang beserta dengan blog korang. Kira promotion free untuk blog korang la. Tak kan tak nak kot?

1. Tanya apa-apa.
Banyak mana? terpulang la banyak mana pun, yang penting tulis dalam ruangan komen kat bawah ni jer. Tak perlu buat entri. Senang je kan?

2. Tinggalkan URL link blog korang
. Senang nak aku masukkan link nanti. Ye la, kadang-kadangkan ada yang mempunyai 3 buah blog. Mana 1 nak tulis, kan? Jadi, korang tulis je address blog korang, kan senang.

contoh:
Apa rahsia awet muda?

Http://sha-myheart.blogspot.com


3. Tunggu aku update. Korang akan dapat jawapannya.

Best tak? Jom join.. Tempoh masa tak lama.


P/s: Agak bizi esok. Ada dua-tiga hal.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

xtaw nk tanya apa.haha

Tanpa Nama berkata...

macam mana nak masukkan url orang laen pada gambar yang kita upload?

Ah Long berkata...

haha x taw nak tnye ape.tp maw jawapkan soalan tanpa nama tu . time nak tlis entry dan da upload gambar tu. tekan pada gambar dan tekan icon LINK sebelah tempat nak pilih color tulisan tu , dan masok kan link awak hehe.

P/S : bosan pagi-2 ni :3

kawkawpunya berkata...

tanya psl iklan di blog boleh? leh bg tak list2 iklan di blog yang agak "masyuk"? nk buat duit laa... thank ya tuan blog... singgah2 la blog sy sekali.. buat cam blog sndri.. ahakzzzzz....

kawkawpunya berkata...

lupa plak http://kawkawpunya.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

tq to AH LONG,..peace yow,...

Razil Tahir berkata...

salam...

saya nak tanya,
header funky tue buat sendiri ke tempah? XD

-http://assignmentcscrazil.blogspot.com
( Razil )

aimie amalina berkata...

blurrr nak tanye ape
kekekek

kak sha buat ape skrg?
hehehehehe

keje dh ye?

UniMeOw berkata...

sbg super senior..
masa zaman kak sha study,,makanan kat dpp mana plg sedap?

hah jawab jgn x jawab...:D

cayangmeowmeow.blogspot.com

misz ika.Mr.R punya :) berkata...

soalan : boleh tak if saya nak menyibuk kat sini ? XD

http://miszika3.blogspot.com

peyansanstaro berkata...

xde soalan..

saja datang nyebok...

hahaha~~=P

Bui Junaidi berkata...

bui nak tanya pendapat sha pasal blog kak bui je lah

ok ker tak ok..hehe

bLaCk pEarL berkata...

hmm..mcm mna nak tag nama blogger lain kat blog kita?

http://cikqasehsuci.blogspot.com/

sis92 berkata...

sis tak boleh nak linkan gambar pada blog orang lain..
sepatutnya ada edit link kan masa taip post kita tu
tapi sis tak da..
huhu

apakah penyelesaiannya ?

http://blogsigadis92.blogspot.com

iMBobo berkata...

hm nk tye apa ek, betul ke malaysia akan bankrup 2020?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...