Kenapa Masih Hidup | ! sha my heart

.

Isnin, 14 November 2011

Kenapa Masih Hidup



Assalamualaikum.


Jika di Akhirat nanti, semua masuk ke Syurga kecuali dia. 
Aku bimbang, dia adalah diriku..

Jika di Akhirat nanti, semua ke Neraka kecuali dia.
Aku harapkan dia adalah diriku..
                                             -Umar Al-Khattab-

 Kenapa ALLAH masih hidupkan aku hari ini?
Jawapan: Kerana dosaku terlalu banyak, ALLAH masih izinkan (beri masa) aku untuk bertaubat.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

7 ulasan:

peyansanstaro berkata...

Teguhkan iman mantapkan peribadi.
Yeah !

Aiman Isa berkata...

hmmhm..

sha my heart berkata...

Peyan: yuk.. *tetiba cakap indonesia :P

sha my heart berkata...

Aiman: asyik speechless je.

ZYASH berkata...

Sentiasa berubah untuk kebaikan..

sha my heart berkata...

zyash: =)

aimie amalina berkata...

betol!
sebab tu, bila dimatikan seseorang itu oleh Tuhan, maka kurangla dosanya di bumi

tapi bila seseorang masih hidup di bumi ni, diberi peluang kpd nye utk mensucikan diri dari noda kan.. =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...