Kenapa Kau Harus Belagak | ! sha my heart

.

Selasa, 29 November 2011

Kenapa Kau Harus Belagak


Assalamualaikum.

Malam tadi, aku tension sangat. Banyak benda bermain di fikiran. Banyak nak kena fikir. Rasa jadi separuh nanar sahaja. Haha~

Hari ni pula ada jugak budak tu buat hal.

Aku tak faham. Kenapa harus belagak? Kalau ikutkan, aku yang harus belagak lebih dari dia. Pelik, dia tak punya apa-apa tapi belagaknya ya Rabbi.. Mengalahkan syaitan.

Biar la kat dia, terima kasih la buat aku stress balik. Terima kasih buat aku kenal perangai ko. Baru je kenal, dah nak tunjuk belang. Erm, tak guna ko nak tunjuk baik kalau hati ko memang tak baik!

Kahkah, ada yang terasa tak? :P

Stress aku.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

17 ulasan:

Jerr berkata...

sape kak sha ? jer ke
sob3 :(
haha

cik ina berkata...

sabar je la... jgn stress2... :))

sha my heart berkata...

Jer: Jgn risau, bukan Jer. =)

sha my heart berkata...

Cik Ina: cuba utk tidak stress =)

laskar pelangi berkata...

chill ya;)
tak yah stress2:)



#follow sini:)

Raisya Haris berkata...

Adik ke, akak sha? );

Ana Farhana berkata...

erkk ?


cerita sebenar ? ><

LynnDamya berkata...

stress? sy pon stress tp bukan sbb manusia, tp sbb assignment ! wuaaaah wuaahhh wuaaarhhhh xde idea, ok bye nak wat sketches..zzzzzz (-_-')

Pendamba Mawar berkata...

rilex2

sha my heart berkata...

lasykar: chill sudey~
hikhik =)

sha my heart berkata...

Raisya: rasa macam adik ke? Siapa yg makan cili, dialah yg terasa pedasnya. haha~

tak la, bukan raisya

sha my heart berkata...

Ana: cerita sebenar, kena tengok KIsah Benar, tv3 ye. kahkah

Juliet_iRa~" berkata...

jgn stress..;p

sha my heart berkata...

lynn: =)
nak senyum je. hihi~

sha my heart berkata...

PM: chill sudey~
hihi~

sha my heart berkata...

Ira: jap je. dah ok balik =)

mizmarmalade berkata...

huh? is it me? hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...