Jom Main Burung Ni-Twitter La | ! sha my heart

.

Jumaat, 25 November 2011

Jom Main Burung Ni-Twitter La




Assalamualaikum.

Jom main twitter pula. Excited. Haha~

Ni username aku: @shamyheart

Korang pula, bila dah add tu tegur-tegur la aku, jangan senyap je.

Dah lama aku buat twitter ni, 2009. Lama, kan. Tapi aku tak reti nak guna. Pakai main hentam jer. Haha~

Then, tahun ni, aku rapat dengan Taufan (blogger). Disebabkan kemerengannya kadang kala sama dengan kepala mereng aku, memang ngam la. Hahaha~ Aku belajar twit dengan dia, dia ajar aku. Terima kasih wei.

Tapi sekarang, dah kurang rapat. Gaduh? Tak la. Tak pernah gaduh pun, kan Topan, kan? =)

Then, bebaru ni, adikku pula, Anip (blogger) main twit pula. Wah, kelas ko Jah..
Peyan (blogger jugak) pun ada Twit juga kan? Ijam (pun blogger) pun ada. Class korang.


Twit ni pun ok jugak. Aku tak tau nak huraikan lagi. Sebab aku tak main sangat. Baru nak berkenalan. Selamat berkenalan ya si burung biru. Hehe~

So, jom la beralih ke arah si burung twit pula. =)

Follow me:http://twitter.com/#!/shamyheart


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

ABU berkata...

hah sama dgn aku dah lama ada twitter tapi tak reti sgt nak guna..
bekulat je twitter aku tu...

bukan retis berkata...

ada gk twitter ni...tp seyes,tak paham cmne guna.org dah aja pon stil xtau gk.huhu

princess ayu berkata...

twitter best ada trending topic.. =) kadang2 ketawa sorang baca orang tulis yang lucu2..=)gambar perkahwinan Syeera Ayob dan Zahiril Adzim sangat gorjes lah!!

sha my heart berkata...

Abu: guna la balik wei.. Ok juga si burung biru ni =)

sha my heart berkata...

Bukan: kena explore sendiri, baru lebih faham kot. haha~

ayu iQash berkata...

sha.. da follow da :)
jom tweet je.. hehe..

El-Janna berkata...

heheh^^ kite pun ade^^ dah follow dah^^

leh la twit2

peyansanstaro berkata...

Harus la ada..
dah berkurun kot...

tp xaktif sgt. hehe=P

p/s : xtau la pulak yg kak sha pon ada twter.. hehehe=))

Khairil berkata...

ada twitter tapi malas nak bertweet...

Ezad Skytech berkata...

ada akaun twitter ni...tapi tak aktif pun..heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...