Langkau ke kandungan utama

Jom Main Burung Ni-Twitter La




Assalamualaikum.

Jom main twitter pula. Excited. Haha~

Ni username aku: @shamyheart

Korang pula, bila dah add tu tegur-tegur la aku, jangan senyap je.

Dah lama aku buat twitter ni, 2009. Lama, kan. Tapi aku tak reti nak guna. Pakai main hentam jer. Haha~

Then, tahun ni, aku rapat dengan Taufan (blogger). Disebabkan kemerengannya kadang kala sama dengan kepala mereng aku, memang ngam la. Hahaha~ Aku belajar twit dengan dia, dia ajar aku. Terima kasih wei.

Tapi sekarang, dah kurang rapat. Gaduh? Tak la. Tak pernah gaduh pun, kan Topan, kan? =)

Then, bebaru ni, adikku pula, Anip (blogger) main twit pula. Wah, kelas ko Jah..
Peyan (blogger jugak) pun ada Twit juga kan? Ijam (pun blogger) pun ada. Class korang.


Twit ni pun ok jugak. Aku tak tau nak huraikan lagi. Sebab aku tak main sangat. Baru nak berkenalan. Selamat berkenalan ya si burung biru. Hehe~

So, jom la beralih ke arah si burung twit pula. =)

Follow me:http://twitter.com/#!/shamyheart


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)