Inspirasi dan Pengajaran Daripada Artis Baru Nak Naik | ! sha my heart

.

Selasa, 22 November 2011

Inspirasi dan Pengajaran Daripada Artis Baru Nak Naik




Assalamualaikum.

Apa khabar?

Siang tadi, aku tak dapat untuk on line langsung. Entri sebelum ni, aku dah siap-siap buat autopublish.
Malam ni, alhamdulillah, dapat on line. =)

Aku lawat blog orang lain tadi dan baca masalah orang kat facebook. Dari situ, aku dapat ambik inspirasi dan pengajaran.

Beberapa hari lepas, aku stress sahaja, ada saja masalah. Tapi hari ni, aku dah dapat refreshing my mind =) Suka sangat. Alhamdulillah.

Aku nak kekalkan pengajaran daripada seorang artis yang meningkat naik. Dia mengalami keadaan sepertiku. Semuanya persis sepertiku. Memang terluka dan derita la sesiapa yang mengalaminya.

Apa yang aku kutip daripada artis tu, aku nak lupakan dia sebab dia pun takkan kembali kepadaku. Chill and cheers je la.  =) Okay la, daripada aku nak taruh harapan, diri sendiri yang terasa sakitnya. Ops, dia tu bukan artis, okay =)

Meh tadah tangan dan aminkan, doaku ini:

Bismillahirrahmanirrahim.

Subhanallah, alhamdu lillah, wa la illahahilllah. Allahu akhbar.
Selawat dan salam kepada Nabi Muhammad s.a.w, junjungan besar kita.

Ya ALLAH, kalau kami ada jodoh, maka permudahkanlah jalan kami. Tapi jikalau kami memang tiasa jodoh, renggangkanlah kami. Aku mohon tutupkanlah pintu hatiku kepada dia. Ya Rahim, ya Rahman, aku mohon agar Kau berikan hati baru kepadaku, supaya aku tidak lagi teringat kepadanya. Sesungguhnya, aku mahu hulurkan cinta suci putih kepada sesiapa yang menjadi suamiku kelak.

Ya ALLAH ya Tuhanku, perkenankanlah doa hambamu ini.

Selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad s.a.w. Walhamdu lillah hirobbil 'alamin.



Awak, kalau kita memang tiada jodoh, jangan cari saya lagi. Saya tak letak minyak guna-guna pun untuk awak ingat saya. Jadi lupakan saya.

Semoga aku tenang semula.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.


10 ulasan:

sergeant keroro berkata...

doa aku, aminnnn!

Pendamba Mawar berkata...

kenapa2?

AciDFlynNWraitH berkata...

amin...

sha my heart berkata...

TQ Azri. Ko selalu support aku =)

sha my heart berkata...

PM: =)

sha my heart berkata...

Acid: Aminnn.. =)

.sukesuki. berkata...

http://www.facebook.com/groups/156266277748013/280703961970910/?notif_t=like

link grup KEN


^^

♥ ROS ♥ berkata...

dah follow.. jom follow kita jugak.. untuk sharing2 n smangat bblog... :)

rizaros.blogspot.com

sha my heart berkata...

suke: tq dear =)

sha my heart berkata...

ros: tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...